Haberler

4 ay sonra sahnelere dönen Gülben Ergen, cesur yırtmacıyla nefes kesiyor

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Gülben Ergen koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir ara verdiği konserlerine Bodrum'da başladı. Cesur yırtmaç detaylı kıyafetiyle sahneye çıkan Ergen'e Serkan Kaya da eşlik etti.

Mart ayında Türkiye'ye sıçrayan koronavirüs nedeniyle ailesiyle evine kapanan Gülben Ergen, normalleşme sürecinin başlamasıyla sahnelere geri döndü. Enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan şarkıcıya bir ara meslektaşı Serkan Kaya eşlik etti.

DÖRT AY SONRA SAHNELERE DÖNDÜ

Ergen, dünden bugüne hit olmuş şarkılarının yanı sıra yenilenmiş repertuvarından şarkılarını Bodrum'da kendisini dinlemeye gelenler için seslendirdi. Şıklığı ve enerjisiyle izleyenlere eğlenceli saatler yaşatan Gülben Ergen, Tolga Çam imzalı kıyafeti ile de beğeni topladı. Dört ay sonra sahnelere geri dönen neşeli ve enerjik tavırlarıyla Gülben Ergen, kendisini izleyenlerden bol bol alkış aldı.

SERKAN KAYA İLE DÜET YAPTI

Konserinin bir bölümünde Gülben Ergen, "Yalnızlık" şarkısını okuduğu anda sahneye çıkarak mekandaki misafirlere sürpriz yapan Serkan Kaya, Gülben Ergen ile birlikte şarkıyı bir kez de birlikte seslendirdiler.

Gülben Ergen ve Serkan Kaya'yı; Ali Poyrazoğlu, Aslı Hünel, Merve Özbey, Osman Müftüoğlu, Selin Ciğerci, Uğur Bayhan gibi ünlü isimler izledi.

HAYRANLARIYLA TEK TEK FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Konserinin ardından Ergen, konuklar arasında bulunan Osman Müftüoğlu'na seslenerek, "Siz geldiyseniz buraya açık havada güvenliyiz demektir" demesi tebessüm ettirdi. Sanat, cemiyet ve iş dünyasının birçok ünlü ismin bulunduğu gecede sahnesiyle olduğu kadar güzelliği ile de kendinden söz ettiren Ergen, hayranlarının tek tek masalarına giderek hatıra fotoğrafı çektirdi.

GÜLBEN ERGEN 4 AY SONRA SAHNE ALDI

GÜLBEN ERGEN 4 AY SONRA SAHNE ALDI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Gülben Ergen Serkan Kaya Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (15)

Hanr:

Açık giysiler virüsten korumaz .yaşı riskli gruba yaklaşmış sahneyi gençlere bıraksın.

6
11
yanıtYanıtla
Eski çapkın:

Soyle bakalım sen hangi köyün muhtarisin

yanıt2
yanıt2
Efsun:

Genç popçulari görüyoruz. Sanatin yaşi olmaz. ??

yanıt0
yanıt0
Corona corolla:

Teşhircilik olmadan sanat icra edilemiyor mu, Allah islah etsin bu tipleri...

12
4
yanıtYanıtla
Adınız:

Nefesim kesildi gerçekten şuan acilden yazıyorum. ;)

11
2
yanıtYanıtla
Yorum:

Gülveren....haaaaaa.... bitttiiiiii.....gitttttiiiii... Geçin artık Bunun HABERINI.!!!!!

5
0
yanıtYanıtla
Bingöllü:

Ben Bunları "MAKYAJSIZ " Gördüğümde NEFESİM Kesiliyor ...

5
0
yanıtYanıtla
Nur:

Bu kadını görünce kusuyorum! Ya yaşlandınız benim gibi işte oturun köşenize biz de sizi alkışlayalım, kusmayalım böyle!..

4
0
yanıtYanıtla
Alperen:

İNSANDA AZDA OLSA EDEP OLUR,HAYA OLUR,AHLAK OLUR.TABİİKİ ŞİMDİDE SANAT DERLER YA.SİZLER ÇOCUKLARINIZA,ANNE VE BABANIZA NASIL GÖSTEREBİLİYORSUNUZ UYGUN OLMAYAN YERLERİNİZİ?AMA BAKIN HEPSİNİN SONLARI SEFİL OLARK SON BULUYOR.

2
0
yanıtYanıtla
Ela mela:

Kadinda ses yok para kazaniyor bu isten! Inanilmaz!!!!

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title