Haberler

Gökhan Çıra'dan "Çocuğunuz trans birey olursa ne yaparsınız?" sorusuna cevap

Güncelleme:

Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra, katıldığı YouTube programında, "Çocuğun Selin gibi trans birey olmak isterse ne yaparsın?" sorusuna cevap verdi. Çıra, "Karıma saygı duyduysam, çocuğuma da saygı duymak zorundayım." dedi.

Sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra, Ertem Şener'in YouTube kanalı üzerinden yayınlanan programına konuk oldu. Özel hayatları hakkında samimi açıklamalarda bulunan Çıra, eşinin trans birey olmasından ve çocuk sahibi olmaya hazırlandıklarından bahsetti.

"KARIMA SAYGI DUYDUĞUM GİBİ ÇOCUĞUMA DA SAYGI DUYARIM"

Taşıyıcı anne yoluyla ikiz bebek sahibi olmaya hazırlanan çift, günlerce magazin gündeminde konuştu. Çocuklarına Yiğit ve Saadet isimlerini koyacaklarını söyledi. Başarılı sunucu Ertem Şener'in "çocuğunuz Selin gibi bir hayat tercih ederse ona da evet der misin?" sorusuna Gökhan Çıra içtenliğiyle yanıt vererek "Ben ona karışmam. Çünkü benim karım böyle biri. Ona saygı duyduysam, çocuğuma da saygı duymak zorundayım. Buna tek başına karar veremem. Durumu Selin'e sormam gerekir. Selin'in de benden farklı bir şey söyleyeceğini zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

Gökhan Çıra'dan 'Çocuğunuz trans birey olursa ne yaparsınız?' sorusuna cevap

"SELİN'E BİR ŞEY OLSA KENDİMİ ÖLDÜRÜRÜM"

Evde kendisinin sözünün geçtiğinden bahseden Gökhan çıra, "Eşine bir şey olsa ne yaparsın" sorusuna da şöyle cevap verdi: "Çok büyük konuşmayayım ama ya kendimi öldürürüm ya da deliririm. Biz kavga ettiğimizde Selin evden gittiğinde bile kafayı yiyorum."

Gökhan Çıra'dan 'Çocuğunuz trans birey olursa ne yaparsınız?' sorusuna cevap

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selin Ciğerci Ertem Şener Gökhan Çıra Haberler

500

Yorumlar (298)

Hüseyin:

Bıktık artık bu sapkınların haberlerinden. .

165
7
yanıtYanıtla
Murtaza:

İstanbul anlaşmasından Polonya aile yapımızı bozuyor diye ayrıldı. Türkiye hiç durmamalı. Yoksa bunların normalleşeceğinden korkarım. Cemal can,övüç,ciğerci,kerim can giderek sayıları artıyor. Birde erkek olanlar var Rüzgar Erkoçlar gibi.. psikolojik ve hormanal bozuklıuk varsa tedavi verilmeli trans ve diğerleri olma yasaklanıp sosyal medya dahil butun medyadan çıkarılmalı. Yoksa gidişat iyi değil. Bunlar normalleşirse Yazık olur geleceğimiz olan çocuklarımıza. Saygı duy demeyin oyle herşeye saygı duyulmaz. Her seyin bir sınırı var olduğuna inanıyorum. Şimdi bir sürü tepki veren olacak ama önemli değil.

141
28
yanıtYanıtla
ektigini bic:

kendi evladın olur insallahda gorursun Boyle konuşmayı cahil

yanıt15
yanıt58
Sinan belli:

Çok haklısın bunlara destek verenlere iyi bakın chp hdp iyi parti

yanıt7
yanıt23
Kerem Özcan:

Senle röportaj yapaninda sizin bu durumunuzu normal görenin saygı duyaninda topunun Allah'ın gazabı üzerlerine olsun

128
16
yanıtYanıtla
nazlıcan cdnzz:

Amin inşaAllah

yanıt3
yanıt0
Olmada olur:

Amin amin günahında suçunda en büyüğü bu bizim suçumuz ne bunlar bizleri parçalar be gayet erkek gücünde karşıma kadınım diye çıkacak ne yapıcaz bi koca adamla oturup kadın numarasınamı katlanacak olmaz Allah tüm sapmış sapıtmışlara akıl fikir versin erkekler bir kadınla evlerinsin hak yerini bulsun baba olsun kız çocuğu olsun ama bir adam dışını kadına benzetmeyle kadın olmaz olamaz ancak iki arkadaş olur bu akıl karı deyil insan utanır gucunur çok kötü olumsuz hatası yanlış bir vaka

yanıt4
yanıt1
ayşe hazneci:

bu şekilde haberlerle normalleştirme operasyonu yapılıyor.göre duya alışacağız tepki vermeyeceğiz özgürlük olarak düşünmeye başlayacağız zannediliyor sizden değiliz azmış sapmış güruh olmayacağız da

118
16
yanıtYanıtla
Selin Böke:

Normal bir şey zaten. Siz ve sizin gibiler böyle şeyleri yadirgadikca inkar ettikçe bastırılmış duyguların sonucunda daha coooook sapiginiz tacizciniz olur.

yanıt10
yanıt51
CONY MİNS:

Yorumlara bakıyorum da herkes nefret kusmuş. Birazcık saygı duymayı deneseniz keşke.

25
106
yanıtYanıtla
Tüm 298 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title