Haberler

Gelin Adayı Naz Mila, Garsonluk Yapan Eski Türkiye Güzeliyle Dalga Geçti

Güncelleme:

Evlenme programıyla tanınan gelin adayı Naz Mila, eski Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu ile sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dalga geçti.

Amerika'da uyuşturucu partilerinde görüntülenen ve bu görüntüleriyle büyük ses getiren bir zamanların ünlü modeli Senem Kuyucuoğlu, kendine yeni bir düzen kurdu. Nişantaşı'nda bir cafede garsonluk yapmaya başlayan Senem Kuyucuoğlu, ekmek parasını kazandığını ve bundan gocunmadığını dile getirdi.

OLAYLI GELİN ADAYI ESKİ TÜRKİYE GÜZELİ İLE DALGA GEÇTİ

Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve 2'de yayınlanan '2. Sayfa' programı 2009 yılında Türkiye İkinci Güzeli seçilen Senem Kuyucuoğlu'nun garson olduğu haberlerini ekrana getirdi. Evlilik programlarının olaylı gelin adayı Naz Mila ise programdan takip ettiği Senem Kuyucuoğlu ile dalga geçer paylaşım yaptı.

Gelin Adayı Naz Mila, Garsonluk Yapan Eski Türkiye Güzeliyle Dalga Geçti

"TÜRKİYE GÜZELİNE BAK"

'2. Sayfa' magazin programını takip eden Naz Mila da, Senem Kuyucuoğlu'nun fotoğrafını Instagram hesabının hikayesinde paylaşarak 'Türkiye Güzeli'ne bak' notuyla Senem Kuyucuoğlu'yla dalga geçti.

İşte Naz Mila'nın o paylaşımı;

Gelin Adayı Naz Mila, Garsonluk Yapan Eski Türkiye Güzeliyle Dalga Geçti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Senem Kuyucuoğlu Naz Mila Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (72)

Adınızı Yazın:

ÇEŞİTLİ YOLLARDAN PARA KAZANAN NAZ DENEN KADININ YORUM YAPMAYA BİLE HAKKI YOKK

141
0
yanıtYanıtla
E G M:

SEN ÖNCE ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIK NAZ HANIM ÇOCUĞU HERİFE BIRAKIP ERKEK PEŞİNE DÜŞTÜN TÜRKİYEDEN SANA EKMEK YOK HAYDİ AZERBAYCANA NAŞ NAŞ

114
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bu güzellik yarışmalarını kim çıkardıysa,Çok zalimce ve haksız bir iş yapmış,tüm kadınları ve erkekleri yaratan Allah’tır onun yarattıgı herşey güzeldir.o güzel bu çirkin diye ayırmak,ayrımcılıgın daniskasıdır.insan haklarına kesinlikle aykırıdır.

108
6
yanıtYanıtla
Roman Kızı:

Allah razı olsun senden hocam,kanayan yaraya merhem oldun,saol varol.

yanıt12
yanıt1
Çikitacı Naz,çilekli sever muzu:

Aç ken sen sen değilsin bir Çikita muz ye .geceleri de ihmal etme muz’unu Nazoşum

114
0
yanıtYanıtla
DEPOKON:

Keser döner Sap döner gün gelir seninlede DALGA geçerler NAZ ın beş para etmez paçavra gibi atarlar güzelim sen yaşadığın dünyadan insan bi haber devam et bakalım

111
0
yanıtYanıtla
Dengesiz:

Hiç kimse ile dalga geçme belki ileride sen daha beteri olursun. Ben bunlara kızmıyorum bunlara fırsat verenlere kızıyorum. Bunun haber yapılması bile yanlış. Zor duruma düşen bu insan ile dalga geçmek Türklük ile Müslümanlığa sığmaz. Neymiş gelin adayı pazarlama gibi program. En azından çalışıyor kadın ne yapsın senin gibi kim tutarsa demiyor

109
1
yanıtYanıtla
Ayça:

Muzu yiye yiye kafayı bulmuş

110
0
yanıtYanıtla
NAZ:

EVET NAZ BİR MAL BUNU TESCİLLEDİK

109
0
yanıtYanıtla
Hadsiz:

Asalak gibi yaşamaya o kadar alışmışsın ki, alın teri sende kaşıntı yapıyor anlaşılan. Makyajını sil, shopsuz çek bakalım kendini, o dalga geçtiğin kızın tırnağı kadar olabilecek misin acaba ?

108
0
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title