Haberler

Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ünlenen 'Fırıldak Mustafa' lakaplı Mustafa Erden 7 yıldır kayıp

Güncelleme:

Kütahya'nın Simav ilçesinde, yetenekleriyle adından söz ettiren ve Yetenek Sizsiniz yarışmasında finale yükselen Mustafa Erden'den 7 yıldır haber alınamıyor.

Gözlerini fırıldak gibi çevirdiği ve plastik leğen içerisinde iki madeni parayı ters yönde döndürebildiği için çevresinde 'Fırıldak Mustafa' lakabıyla tanınan 45 yaşındaki Mustafa Erden'in, Kekliktepe Mahallesi İsmail Hakkı Yıldırım Caddesi'ndeki evinden 5 Mayıs 2014 tarihinde saat 18.00 de ayrıldığı ve bir daha geri dönmediği belirtildi. Kaybolan dayısını rüyasında gördüğünü söyleyen Aygül Oturak, dedesi ve anneannesiyle hasret ve üzüntülerini paylaştı.

"ARAMALARDAN SONUÇ ALAMADIK"

7 yıl geçmesine rağmen oğlundan haber alamayan 5 çocuk babası 75 yaşındaki Mehmet Erden, 2014 yılı 6 Mayıs günü oğlunun evde olmadığını görünce Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp ihbarında bulunduklarını belirtti. Erden, "Tüm aramalardan hiçbir sonuç alamadık. Borç para verdiği kişilere sorduk. Cumhuriyet Savcısı'na elimizdeki evrakları verdik" dedi.

'Fırıldak Mustafa' lakaplı yetenekli adam 7 yıldır kayıp

Gözü yaşlı 74 yaşındaki anne Fadime Erden, "Oğlum Mustafa'yı odasında bulamayınca, babasıyla içimiz yandı. O günden bu yana Mustafa'dan hiçbir haber alamadık" şeklinde konuştu. Oğlunun resmine bakıp eve dönmesini isteyen acılı anne, oğlunu çok özlediğini söyledi.

'Fırıldak Mustafa' lakaplı yetenekli adam 7 yıldır kayıp

"YARIŞMADAN DOLAYI ONU HERKES TANIYOR"

Kaybolan dayısı ile ilgili görüşlerini söyleyen yeğen Aygül Oturak, "Dayımın, varsa katilinin bulunmasını, sağ ise nerede olduğunun bulunması için tüm Türkiye'den yardım bekliyoruz. En küçük bir haber bile bizim için çok önemli. Ölü veya diri dayıma kavuşmak istiyoruz. Gözü yaşlı iki ihtiyarın isteği, dayımın kapanan arama dosyasının yeniden açılmasıdır. Dayım Mustafa Erden 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasının finalisti olduğu için onu herkes tanıyor, dayımı gören ve duyan olursa, bize mutlaka bilgi versin" diye konuştu.

Mustafa Erden'in ablası Hatice Oturak (52), kardeşinin çok cana yakın olduğunu, her gün geri gelebilecek gibi bir his olduğunu söyledi. Acılı baba Mehmet Erden, evinin her köşesine kaybolan oğlunun ellerinin dokunduğunu, göz yaşının silinmesi için yetkililerinden yardım beklediğini söyledi.

'Fırıldak Mustafa' lakaplı yetenekli adam 7 yıldır kayıp

Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ünlenen 'Fırıldak Mustafa' lakaplı Mustafa Erden 7 yıldır kayıp

Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ünlenen 'Fırıldak Mustafa' lakaplı Mustafa Erden 7 yıldır kayıp

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Emniyet Müdürlüğü Kütahya Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (14)

Can:

Müge ye gidin o bulur bu tam Müge nin işi

27
0
yanıtYanıtla
Çoban:

Ne kadar aciz bir ülke olduk. Bu kadar oyu niye verdiniz a kuzular

yanıt1
yanıt2
MİM:

BEN BİLİYORUM DİYEN ŞAHIS POLİSLERE HABER VERSENDE BARİ BİR AİLENİN ÇARESİZLİĞİNE UMUT OLSAN

16
1
yanıtYanıtla
ben biliyorum:

ankara demetevler de hemde kaç defa gördüm bişiler satıyor kendi halinde demetevler vatan caddesinde gidin görürsünüz

13
0
yanıtYanıtla
Adam:

Kardesim madem biliyorsun emniyet güclerine nicin söylemiyorsun bu insanlik vazifesidir ya sli annesi babasi kahrolmuslar yaziktir gercekten eminsen yetkililere bildir

yanıt9
yanıt0
Avicenna:

Döngel mustafam hadi gali

10
1
yanıtYanıtla
BUNAK:

HAFIZAM BENI YANILTIYO MU ACEP BENDE BILEMEDIM LOO

6
4
yanıtYanıtla
Sw:

Selam tatlım

yanıt3
yanıt3
Rüknettin dede:

Merhaba yakışıklı

yanıt2
yanıt2
Adam:

Su yasli gariban Anne ve Babaya merhamet edinde Allah rizasi icin iyi yada kötüde olsa bir haber verin duyan bilen gören hicmi olmamis dag basimi burasi tel falan yokmu enson nereden sinyal alinmis en son kiminle görüsmüs nerede görülmüs emniyet gücleri asayis uyumayin dindirin su garip caresizlerin acisini ucmadiya buadam ya ölü yadiri bulunur elbet Sayin kütahya Savcim Sayin Emniyet müdürümBu gariplerin gözyasini dindirmek size düser belleki garipler Sahip cikin devletimizin sefkatini gösterin

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title