Haberler

Final yapacağı açıklanan Maria ile Mustafa dizisinin setinde korona paniği! 18 kişinin testi pozitif çıktı

Güncelleme:

NTC Medya'nın ATV için çektiği, başrollerinde Jessica May ve Hilmi Cem İncetepe'nin yer aldığı Maria ile Mustafa dizisinin setinde 18 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

KARANTİNADA OLDUKLARI ÖĞRENİLDİ

Çekimleri Kapadokya'da yapılan ve 17. bölümde final yapacak olan Maria ile Mustafa dizisinde, başrol oyuncusu Tamer Levent ve kurgu yönetmeninin de aralarında olduğu 18 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve karantinada oldukları belirtiliyor.

Final yapacağı açıklanan Maria ile Mustafa dizisinin setinde korona paniği! 18 kişinin testi pozitif çıktı

Daha önce Hekimoğlu, Mucize Doktor, Gönül Dağı, Menajerimi Ara, Seksenler gibi dizilerin setlerinde de koronavirüs vakalarına rastlanmıştı.

MARİA İLE MUSTAFA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa'nın aşk hikayesini konu alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tamer Levent Jessica May Kapadokya Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var?
500

Yorumlar (20)

Garip:

isiniz gucunuz ask..ulan biraz edep ahlak ögretin..sahte muslumanlar

19
1
yanıtYanıtla
Adil:

ATV nin dizisinden ne olacak. . . . . kalitesiz . . .

5
3
yanıtYanıtla
214214:

ülke kan aglıyo , hala kimin oglu kimden. . .

6
0
yanıtYanıtla
ceto:

hemen tet yaptirmaliyim cünkü sete döner ekmek tasiyan adamim ben :( hepsiyle tokalasip resim cektirdim LOKUM gibi facebook umda havami attim simdi yandim anam türküsü . . :( Allahim umarim testim negatifin altinda cikar :(

3
3
yanıtYanıtla
cem:

atv mi. oooo tam bir manset simdi atv haber icin. Kesin dis guclerin oyunu bu

4
1
yanıtYanıtla
Leylim Ley:

Zamane muhtesem yuzyılı. Veliaht mı?. Kanuninin soyundan ba?ka ne beklenir. Muhtesem Solomonda hürrem a?kına osmanlının gelecegi olan oğlu mustafa yı katletmi?ti. İkiside ne diziydi o oyle sarı?ın gavur gızları uğruna yarab ne güne? ler batıyor heyhat.

0
5
yanıtYanıtla
SEN:

Karakter yoksunu, geçmişini diziden öğrenen insanımsı, yorum yazma bari insan sansınlar.

yanıt0
yanıt0
Vakkas:

Çok gereksiz bir diziydi. . Keşke hiç çevrilmeseydi de bu vakalar görülmeseydi :(

0
3
yanıtYanıtla
bezmiş:

ben sadece Haldun Boysan için başta bakmıştım. Allah rahmet eylesin. gerçekten içi da dışı da boş bir dizi

2
0
yanıtYanıtla
Zirveden Selamlar:

İzlemedim hiç bu diziyi ama oyuncu kadrosu fena değildi

yanıt0
yanıt1
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title