Haberler

Fikir Hırsızlığı ile Suçlanan Şeyma Subaşı, Davayı Kaybetti

Güncelleme:

Paylaşımlarıyla magazin gündeminin en çok konuşulan ünlüsü olan Şeyma Subaşı, Safiye Nur Şimşek isimli modacı tarafından açılan fikir hırsızlığı davasını kaybetti.

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz yıl boşandığı eski eşi Şeyma Subaşı'nın geçen sene tanıttığı 'is it ok" isimli çevrimiçi moda danışmanlığı uygulamasının, halihazırda kendisinin hayata geçirdiği bir proje olduğunu söyleyerek, Subaşı'na fikir hırsızlığı suçlamasıyla dava açan Safiye Nur Şimşek, davayı kazandığını duyurdu.

YASAL YOLLARA BAŞVURDU

Şeyma Subaşı'nın yeni moda projesinin çalıntı olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şimşek, projenin daha önce kendileri tarafından yapıldığını ve bu fikrin izinsiz şekilde çalındığını belirterek yasal yollara başvuracağını söylemişti.

Fikir Hırsızlığı ile Suçlanan Şeyma Subaşı, Davayı Kaybetti

DAVAYI KAZANDI

Modacı, Subaşı'na açtığı fikir hırsızlığı davasını kazandığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Fikir Hırsızlığı ile Suçlanan Şeyma Subaşı, Davayı Kaybetti

Fikir Hırsızlığı ile Suçlanan Şeyma Subaşı, Davayı Kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Nur Şimşek Subaşı Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (35)

esad:

yere batsın haberinizde adıda bi şeyma subaşı tutturdunuz. . . artık bıktırdınız

38
2
yanıtYanıtla
Evsiz Adam:

Şeyma nin daha bu çok daha iyi günleri? ?

28
2
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

bu garı idam edilmeli.

20
7
yanıtYanıtla
Müfit:

İnşallah en ağır cezayı alırsın çirkin ördek seni

25
2
yanıtYanıtla
btl:

Safiye Nur Şimşek nin yaptığı bu davranışı ayıp buluyorum yaptığının terbiyesizlik ve dinimize uygun olduğunu düşünmüyorum bizim dinimizde müslüman müslümanın ayıbını kapamalıdır diye söylenmiştir ama safiye nur hanımın bu yaptığı ayıbı ifşa edip rezil etmek oluyor. Gördüğünüz gibi şey takanlara bile güven olmuyor artık yazık cidden ayıbı gizlemek yerine yayıp rezil etmek cidden yazık .

9
15
yanıtYanıtla
ADA:

beter olsun

20
3
yanıtYanıtla
61:

salak ne oldu kazandın da nedır yani. . .

8
12
yanıtYanıtla
ah ki ne vah vah:

üzüldüm

0
18
yanıtYanıtla
ARTURO BANDINI:

“” magazin dünyasının eşek şakası şeyma subaşı “” bu şeymanın her gün haberinin yapılmasına başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum.magazinciler toplumumuzla kafa buluyor.denyonun birinin her gün haberini yapalım da uyuz olsunlar diye...

17
1
yanıtYanıtla
İNCİ:

KISA YOL AVCISI. . !

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title