Haberler

Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol'un aşkı belgelendi

Güncelleme:

Güzel ve ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, komedyen Doğu Demirkol ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. Yaklaşık iki aydır birlikte olan Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol, Mecidiyeköy'de objektiflere yakalandılar.

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile son dönemin komedi dalında yükselen isimleri arasında yer alan Doğu Demirkol'un yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

İddialara göre; ikili konuk olarak katıldıkları bir film festivalinde karşılaştı. İkilinin arkadaşlıkları bu festivalde aşka dönüştü.

Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol'un aşkı belgelendiFarah Zeynep Abdullah

ÜNLÜ ÇİFT İLK KEZ OBJEKTİFLERE YAKALANDI

Snob Magazin'de yer alan habere göre, yaklaşık iki aydır birlikte olan Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol, ilk kez Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin önünde objektiflere takıldılar.

Farah Zeynep Abdullah, meslektaşı Ahmet Rıfat Şungar ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla noktalamıştı.

Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol'un aşkı belgelendiDoğu Demirkol

DOĞU DEMİRKOL KİMDİR?

Mersinli bir anne ve Balıkesirli Çerkez bir babanın oğlu olan Doğu Demirkol, 6 Eylül 1985 tarihinde dünyaya geldi. Tam ismi Aydın Doğu Demirkol'dur. Üniversite eğitimini bilgisayar mühendisliği üzerine tamamlayan Doğu Demirkol, Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldı ancak finale gitmeyi başaramadı. Farklı alanlara ilgi duyduğu ve pek çok konuda yetenekli olduğu bilinen genç oyuncu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı komik paylaşımlarla dikkat çekti. BKM Mutfak ekibinde yer alan Murat Gençoğlu ile yolunun kesişmesi ardından Güldür Güldür programına dahil oldu. Başrollerinde usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın da yer aldığı bir Ali Atay filmi olan Ölümlü Dünya'da beyazperdeye adım atan Doğu Demirkol, son olarak, yönetmenliği Nuri Bilge Ceylan tarafından üstlenilen bir sanat filmi olan Ahlat Ağacı'nın başrollerinden birini üstlendi, buradaki Sinan karakteriyle büyük bir beğeni kazandı.

Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol'un aşkı belgelendi

Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol'un aşkı belgelendi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Farah Zeynep Abdullah Mecidiyeköy Profilo Haberler

500

Yorumlar (21)

CEMİLE:

Demek ki Farah dış güzelliği değil, ruh güzelliği arıyor. Bu kadar basit.

12
1
yanıtYanıtla
ebç:

zeka sadece. akıllı kadınlar buna çok önem verir

yanıt3
yanıt0
ayar güncellemesi:

cemile misin nesin sana mı kaldı dış güzelliği yargılamak. gayet de eli yüzü düzgün bir arkadaş lafını bilmeden konuşanlara ayar oluyorum.

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

eser yenenler ile sevgili olmuş bir zamanlar , ona nazaran bu asla tipsiz değil . . .

12
0
yanıtYanıtla
mustafa:

vay anasını arkadaş bu oğlan daha dün piyasaya çıktı

5
0
yanıtYanıtla
Şaptıraşapşak:

Nasılsa yıkayıp yıkayıp tekrar kullanacak sanki evlenip 50 yıl beraber mi yaşayacak

2
1
yanıtYanıtla
ee yaani?:

bu kız net çirkin adamlardan hoşlanıyor! tek Caner Cindoruk var gerisi fasa fiso! hayret bişey yaa kızıyorum bu kıza!

3
0
yanıtYanıtla
Vay Vay:

Adam çirkin değil ki.

yanıt4
yanıt2
....:

Aferin kıza, beni ne mühendisler ne doktorlar istedi diye pismanlik duymayacak en azından. Erkeğin güzeli çirkini olmaz ayrıca nesi çirkin be. . . . . Kızım olsa böyle bir damat isterdim.

1
1
yanıtYanıtla
KAVEİÇEK:

Haberi okumadın mı cahil zaten mühendis Doğu.damat avına mı çıktın tüü sana.ayıp ayıp.yetişin komşular.

yanıt2
yanıt1
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title