Haberler

Eylül Ayında Mert Fırat'la Evlenecek Olan İdil Fırat'ın Kına Davetiyesi Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda Mert Fırat ilişkisi başlayan ve Eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan İdil Fırat'ın kına davetiyesi ortaya çıktı.

Milliyet'in haberine göre, kısa süreli birlikteliklerinden sonra evlilik kararı alan İdil Fırat ve Mert Fırat'ın, düğünüyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. 8 Eylül'de Alaçatı'da nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, kınayı İstanbul'da yapacak. 27 Ağustos tarihinde Sait Halim Paşa Yalısı'nda kına gecesi düzenleyecek olan sosyetik güzel, davetiyesini arkadaşlarıyla paylaştı.

"İDİL GELİNİN KINASI"

Çiçek desenli mavi renkli davetiyenin üzerinde, 'İdil Gelinin Kınası' yazıldığı görüldü. İkili, düğün ve kınaya katılacaklar için ortak bir mail adresi açtı. Fırat'ın, oyuncuyla aynı soyadı taşıyan mail adresini, LCV olarak kullanması ise, dikkatlerden kaçmadı. Sosyetik güzelin, gece için kendisi ve yakın arkadaşlarına özel olarak bindallı diktireceği öğrenildi.

Eylül Ayında Mert Fırat'la Evlenecek Olan İdil Fırat'ın Kına Davetiyesi Ortaya Çıktı

LCV NEDİR?

Lcv, lütfen cevap veriniz demektir. Davete katılmak isteyen kişi lcv yanında yazan telefon numarasını ya da maile ulaşarak kaç kişi katılacağını söyler. Bu çalışma ile daveti veren kişi davete gelmeyen kişilerin parasını ödemek zorunda kalmaz.

Eylül Ayında Mert Fırat'la Evlenecek Olan İdil Fırat'ın Kına Davetiyesi Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mert Fırat İdil Fırat Eylül İdil Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

eylüle kadar.ohoooo:

eylüle daha cok var. bunlar 1 ay içinde birkaç tane değiştirme yeteneğine sahip. düğünden bir gün önce bastırsınlar davetiyeyi

3
8
yanıtYanıtla
alaycı:

onlar sait halim paşa yalısında kınayı ellerine yaksınlar, biz de bir yerlerimize yakarız artık bu haber sonrasında. aklınıza gelen yere diil lannn

0
4
yanıtYanıtla
migrence:

Bu kadının çıkmadığu ünlü kalmadı, sevgililerinden dolayı tanınan bi bacımız, umarım Mert''i üzmez :(

4
0
yanıtYanıtla
antonyo banderas:

yooo benle cıkmadı daha.

yanıt2
yanıt0
Mavi gökyüzü:

Niye herkes bu kadar kötü, kıskanç, haset???? Başkalarının mutluluğu ile mutlu olmayı deneyin lütfen. Bakn o zaman dünya daha pembe, gökyüzü, ağaçlar, insanlar, doğa herşey inanın çok daha güzel. Deneyin yahu,

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title