Haberler

Evimde Dostlarımı Ağırlıyor Gibiyim

Gözde gece kulübü eelence'yi büyüterek yeni sezona hazırlayan Aras, mekanın sevilmesini samimiyetine bağladı.

Ünlülerin menajeri Özgür Aras, geçtiğimiz yıl Asmalımescit'te açtığı eelence adlı mekanı İstanbul'un en gözde yerlerinden biri haline getirmeyi başardı. Mekanı yenileyerek yeni sezona hazırlayan Aras, eelence'yi ve işinde başarıyı nasıl yakaladığını anlattı...

eelence sizce neden bu kadar tuttu?

Benim gibi, iddiasız olduğu için! Hiçbir zaman uçlarda olan biri değilim. Ne kadar hep ünlülerle birlikte olsam da, hep halkın içinde yaşıyorum. İyi bir gözlemciyim. Yurt dışında da, yurt içinde de gittiğim bütün kulüplerde gördüklerime dikkat ettim; kendim nasıl eğleniyorsam öyle bir konsept yaratmaya çalıştım.

İYİ MÜZİK, İYİ SERVİS ?

"İddiasız bir yer yaptım" diyorsunuz ama dışarıdan iddialı bir yer gibi algılanıyor...

Çünkü içinde ben varım ve ben de normal yaşantımda iddialı görünürüm. Ama gelen insanlar rahat ettikleri için bir daha geliyorlar. Çünkü ben orada, evimin salonunda arkadaşlarımı ağırlıyor gibiyim.

eelence'ye hep ünlüler gidiyor gibi görünüyor. Bu sıradan insanları kaçırıyor olabilir mi?

Kaçırmıyor, çünkü bizim piyasanın dışından da çok insan geliyor. Esas müşteri onlar. Ünlülerin bana gelme nedenleri; arkadaşım olmaları ve sanki evime geliyormuş gibi hissetmeleri. eelence'de, ünlü ünsüz herkes birlikte eğlenebiliyor. TV'de gördükleri insanlarla fotoğraf çektiriyorlar. Mesela bir gece çat kapı Bülent Ersoy geldi. Benim müşterime o kadar güzel ve sıcak davrandı ki anlatamam.

Mekanda nasıl bir değişiklik yaptınız?

Bana "eelence çok küçük, büyüt" diyorlardı, biz de ufak hilelerle biraz büyüttük. Açıkçası barı küçültüp alanı genişlettim.

90'LARI ÖZLEYEN ÇOK

İnsanlar bu kadar küçük bir yerde neyi cazip buluyor?

Biz iyi müzik ve iyi servis sunuyoruz. Ayrıca ekipçe çok sıcağız. Ben, dükkanıma gelen herkesle arkadaş olurum. Hepsinin bende numarası vardır, hepsiyle yazışıyorum.

Mekanda başka değişiklikler var mı? Yoksa "Tutan bir şeyi fazla değiştirmeye gerek yok" mu diyorsunuz?

İnsanlar bunu sevdiler, başka bir şey yapıp insanların rahatını niye bozayım? Ben Türkçe müzikle eğleniyorum ve benim gibi eğlenen, 90'ları da özleyen büyük bir kitle varmış. Ben onları yakaladım ve bundan mutluyum.

Eelence piyasa yeri mi?

Kendi iş çevrem için evet! Çünkü gelip işlerini orada halledebiliyor; bir sürü gazeteci, bir sürü radyocu görüyor, diyaloglarını genişletiyorlar. Diğer anlamda soruyorsan da; zaten bize gelenlerin çoğu sevgili ve sadece eğlenmeye geliyorlar.

Çalınacak şarkılara siz mi karar veriyorsunuz, yoksa istek de alıyor musunuz?

Bazı şarkılar ilk defa bizde çalınıyor. Bir CD piyasaya çıkmadan, radyolarda çalınmadan önce bizde çalınır. Şarkıcı arkadaşlar, albümlerini bize getirip mekanda nabız tutuyorlar.

Rakiplerinizle aranız nasıl peki?

Biz herkesle iyiyiz. Ben bu işi yapıyorsam, ustam İzzet Çapa'dır. Bana güzel bir puan verir diye düşünüyorum. Cenk Eren'le de birbirimizin mekanına gidip geliyoruz.

BASIN DANIŞMANLARI ÜNLÜLERİ YOK EDİYOR

Bu sektörde hâlâ en çok bir sizin, bir de Stelyo Pipis'in ismi anılıyor. Niye hâlâ ünlüler sizi tercih ediyor?

Ben hâlâ deli gibi çalışıyorum. Yurt dışında olup biteni takip ediyorum. Stelyo da aynı. Biz kendimize yatırım yapıyoruz. Gençler hazıra konmak istiyorlar. İki gazeteci, üç radyocu tanıyınca, iş oldu zannediyorlar.

Ünlülerin piyasadan silinmesinde menajerlerin de etkisi var mı?

Menajer demeyelim de, basın danışmanlarının etkisi büyük. Biri çıkıyor; başarılı ama aptal şeyler yapıp yok oluyor.

Sizinle çalışmak pahalı mı peki?

Evet, pahalı.

"Herkes baş edemez" diyorsunuz yani...

Herkes baş edebilir. Sözümü dinlerlerse, ben o parayı kazandırırım onlara. Ama benim elimde sihirli değnek var zannediyorlar. Öyle bir şey yok. Şarkısı iyi olacak, aklı da olacak!

KİTAP YAZSAM YER YERİNDEN OYNAR!

Yeni bir şirket kurmuşsunuz. Neler yapıyorsunuz, anlatır mısınız?

Araştırmacı Elvan Oktay'la ortak bir şirket kurduk; adı Perşembe. Profesyonel olarak şöhret yönetimi konusunda hizmet vereceğiz. Bizimle çalışan kişilere; bilimsel verilere dayanan hizmetler sunacağız. Birçok danışman da bize eşlik edecek.

O PARA KALSIN! ?

Siz kitap da yazıyorsunuz. Bu piyasada gördüklerinizi yazsanız bayağı ses getirir...

Tabii, resmen yer yerinden oynar! Ama onların hayatından kazanacağım paraya ihtiyacım yok benim. Ben kendim üretip kendim kazanabiliyorum. Onların hayatları onlarda kalsın.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title