Haberler

Esra Erol'da ağızları açık bırakan olay! 4 çocuk annesi kadın, TikTok'ta tanıştığı 15 yaşındaki çocuğa kaçtı

Güncelleme:

23 yaşındaki 4 çocuk annesi Gülizar Akbulut, TikTok'ta tanıştığı 15 yaşındaki Şahin'e kaçtı. Esra Erol'da programına başvuran eş Hasan, "Bir anne 6 aylık bebeğini evde tek başına bırakıp sevgilisine gider?" diyerek isyan etti. İddiaların ardından canlı yayına bağlanan Gülizar Akbulut, "Evdeki kocamdan iyi kendisi. Kendisiyle TikTok'tan tanıştık" dedi.

Kahramanmaraş'ta yaşayan Hasan Akbulut, ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvurarak 23 yaşındaki karısının 4 çocuğunu geride bırakıp Şanlıurfa'da yaşayan 15 yaşındaki Şahin'e kaçtığını anlattı. Karısının bulunması için canlı yayına çıkan Akbulut, boşanarak çocuklarının velayetini almak istediğini söyledi.

"İSTERLERSE İMAM NİKAHI KIYILIR"

Gülizar'dan 5, 4, 2 yaş ve 6 aylık çocuğu olan Hasan Akbulut, "Ben bir kaza geçirdim ve bir süredir hastanelerdeyim. Eşim de bu süreçte çocuklarımı bırakıp evden kaçmış" dedi. Canlı yayına bağlanan Şahin'in babası ise Gülizar Akbulut'un yanlarında olduğunu ve isterlerse imam nikahı kıyabileceklerini söyledi.

Esra Erol'da ağızları açık bırakan olay! 4 çocuk annesi kadın, TikTok'ta tanıştığı 15 yaşındaki çocuğa kaçtı

"ŞİDDET GÖRÜYORDUM, GECE EVDEN KAÇTIM"

İddiaların ardından canlı yayına bağlanan Gülizar Akbulut, eve geri dönmeyeceğini belirterek şunları söyledi: "Evet 15 yaşındaki Şahin'e kaçtım. Ben burada sığınmacı olarak kalıyorum. Evlendim evleneli şiddet görüyorum. Ben evden giderken çocukların yanında kimse yoktu. Evden gece çıkarak 4 km yol yürüdüm" dedi.

"15 YAŞINDAKİ ŞAHİN, KOCAMDAN DAHA İYİ"

Dinledikleri karşısında şoke olan Esra Erol, "Kaçtığınız kişi bir ergen. Farkında mısınız? Ergenliğe girmiş biri" dedi. Gülizar ise, "Evdeki kocamdan iyi kendisi. Kendisiyle internetten, TikTok'tan tanıştık" ifadelerini kullandı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Esra Erol Atv Haberler

500

Yorumlar (8)

Nazlı Muhip:

Evliyken başkasına kaçacağına boşan da git demekten bari gidiyorsun 15 yasinda ki kişiye gitme demeye geçiş yaptık. Çıta daha ne kadar yerin dibine girebilir bilmiyorum.

187
13
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Eşini ve dört çocuğunu bir çırpıda terk eden bir kadından kimseye hayır gelmez

182
10
yanıtYanıtla
Fakır:

23 yaşında 4 çocuk nasıl oluyor yav

168
19
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

burda kocanında ıyı olmadıgı dusuncesız oldugu anlasılıyor

yanıt12
yanıt4
Sevda Gül :

Böyle kisiler gerçekten varmi??

154
9
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

hayvan dıyıpte gecmeyın hayvanlar dılsız varlıklar bıle doğurduklarına kol kant gerıyorlar bu kadın nasıl bır ınsan bu kadını kabul eden aıle nasıl bır aıle 15 yasındakı cocuklarına layık gordukları olaya bak

112
9
yanıtYanıtla
sivri:

işte türkiye nin hali bu insanlar yüzünden bu ülke bu durumda bu kişi oy verse ne olur vermese ne olur allah aşkına kadında beyin hiç gelişmemiş

84
7
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Bu tipleri görünce Türk aile yapısının nasıl bozulduğunu daha iyi görüyorum. Aileler aile olmaktan çıktığı için ondan çıkanlar da aile kuramıyor maalesef. Artık kimsenin kimseye tahammülü yok maalesef.

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title