Haberler

Eşim Bebek Gibi Baktı

Sağ Bacağını Kaybeden Ünlü Oyuncu Yalçın Menteş, Protezle Yeniden Ayağa Kalktı.

Geçtiğimiz Ocak ayında şeker hastalığı nedeniyle bacağı kesilen Yalçın Menteş, bir süredir Bostancı Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde fizik tedavi görüyordu. Bacağına geçici protez takılan ve yakında kalıcı protezine kavuşacak olan ünlü oyuncu, önceki gün düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

KAMPANYA VARDI

Moralinin bir hayli yüksek olduğu gözlenen usta oyuncu, şunları söyledi: "Protezde kampanya vardı, kaçırmamak için bacağımı kestirdim! (Gülüyor) İnsanlar iki bacakla yaşamaya çalışıyor; ben zoru başardım, tek bacakla yaşama deneyimim oldu." Protez bacağı sayesinde yeniden ayağa kalkabilen ünlü oyuncu, bu sezon rol aldığı ATV'nin 'Doksanlar' dizisinin yapımcısı Birol Güven'e de teşekkür etti: "Her hafta dizi setine gitmek beni hayata bağladı. Hayat çok kısa; her an, her şey olabilir. Önemli olan sağlık." Zor günlerinde dostlarının yanında olduğunu vurgulayan Menteş, şöyle devam etti: "Bana her konuda destek veren dostlar biriktirmişim. Bu süreçte eşim bana bebek gibi baktı. Bir bebek büyütür gibi bakımımı üstlendi. Bu çok önemli. Ben zamanında her şeyi yaşadım; çapkınlıklarım oldu, alkollü görüntülendim. Ama gazeteciler beni hiç kötü yansıtmadı. Onlar samimiyi ve yapmacığı çok iyi ayırt ediyor."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yalçın Menteş Bebek Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title