Haberler

Erdem Baş ve Meltem Cumbul'dan sonra ünlü bir isim daha Türkiye'yi terk etme kararı aldı

Güncelleme:

Ünlü oyuncular Erdem Baş ve Meltem Cumbul'dan sonra bir başka ünlü isim Yasemin Hadivent de Türkiye'den Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınma kararı aldı.

Türkiye'de sevilen dizilerde rol alan ünlü oyuncular Erdem Baş ve Meltem Cumbul'un geçtiğimiz aylarda Türkiye'den ayrıldıklarını açıklamaları büyük yankı uyandırmıştı. Bir ünlü oyuncu daha yurtdışına taşınma kararı aldı.

BUNDAN SONRA ABD'DE YAŞAYACAK

Snob Magazin'de yer alan habere göre; 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk', 'Arka Sıradakiler' ve 'Sevda Çiçeği' gibi sevilen dizilerden tanıdığımız oyuncu Yasemin Hadivent, işi gereği bir süre yaşamını ABD'de sürdüreceğini söyledi.

Erdem Baş ve Meltem Cumbul'dan sonra ünlü bir isim daha Türkiye'yi terk etme kararı aldı

"TAMAMEN TERK ETMEM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Bu kararı vermenin kolay olmadığını belirten Hadivent, "Hayat böyle; bazen insanın mümkünü çareleri kesilir, kendini hiç bilmediği bir yere sürgün etmekten başka çıkış yolu bulamayabilir. Elbette ülkeyi tamamen terk etmem söz konusu değil. Köklerim burada, ailem, kedim burada. Memleketimi seviyorum. Çok özleyeceğimi biliyorum. En kısa zamanda dönebilmek umuduyla gidiyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meltem Cumbul Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500

Yorumlar (27)

Nazlı Muhip:

Halbuki amerika açlıktan ölüyor, ülkemiz uçuyordu...

208
101
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

BU ülkenin ekmeğini yiyip alçakça ülkesine saldıran hainlikte sınır tanımayan, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ karalayan o kadar çok hain TÜRK görünümlü alçak düşmanlarımız varki içimizde , inan uçmayı boş ver yürüyorsak duacıyım. anlatabildimmi..???

yanıt7
yanıt3
Nazlı Muhip:

Abla hiç mi duymadın. amerika açlıktan ölüyor djdjdjsm

236
55
yanıtYanıtla
Bayram Seker:

Bütün ülkesini sevmeyen ünlü ünsüz herkez gidebilir ve bir daha ülkeye girişi yasaklanabilir çokta güzel olur

82
25
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Öğrencilerimizin, eğitim için vize alamadıkları ABD Türkiye karşıtı olan herkese kucak açması düşündürücü değil mi...

61
9
yanıtYanıtla
Şükrü Yildirim:

Paraları bitince yine gelirler

43
14
yanıtYanıtla
Furkan Öztürk Öztürk:

Yurtdışında yaşayan herkesi vatandaşlıktan çıkarmaları lazım..

18
19
yanıtYanıtla
yurtdisinda yasiyom duzenimi bozamam yigenim:

neden?

yanıt2
yanıt6
Furkan Öztürk Öztürk:

yurtdisinda yasiyom duzenimi bozamam yigenim: orda kazan, orda vergini öde sonra gel burda ahkam kes.. Düzen bozuk sizin suçunuz değil ki..

yanıt2
yanıt0
Sanane Adımdan :

ilk defa gördüm hayatımda kimmiş ki bu

27
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title