Haberler

Enes Batur'la fotoğraf paylaşan Bahar Candan'ın pozu takipçilerini kızdırdı

Güncelleme:

Katıldığı moda programında adını duyuran Bahar Candan, dün sosyal medya fenomeni Enes Batur'la bir araya geldi. Batur'la fotoğraf paylaşan Candan'ın verdiği poz ise takipçilerini çileden çıkardı.

Jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Ivana Sert'in oturduğu moda programıyla adını duyuran ve yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Bahar Candan, dün ikinci filmi vizyona giren Enes Batur'la bir araya geldi.

TAKİPÇİLERİNİ KIZDIRDI

Dün sinemaya giden Bahar Candan, ikinci filmi 'Enes Batur Gerçek Kahraman'ından istediğini bulamayan Enes Batur'la sinema salonunda karşılaştı. Batur'la fotoğraf paylaşan Bahar Candan'ın verdiği poz takipçilerini çileden çıkardı. İlginç pozlarıyla sık sık adından söz ettiren Candan, poz verirken yanaklarını şişirince takipçileri tarafından eleştirildi.

Enes Batur'la fotoğraf paylaşan Bahar Candan'ı pozu takipçilerini kızdırdı

ZORLA MI FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ?

Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları Enes Batur'un Bahar Candan'la zorla fotoğraf çektirdiğini ve bunu yüz ifadesinden belli ettiğini iddia etti. Batur'un Candan'la çektirdiği fotoğrafı paylaşmaması da dikkatler kaçmadı.

İşte Enes Batur ve Bahar Candan'ın fotoğrafına gelen bazı yorumlar:

Enes Batur'la fotoğraf paylaşan Bahar Candan'ı pozu takipçilerini kızdırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Sosyal Medya Bahar Candan Enes Batur Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

ŞAHİN:

al birini vur ötekisine . . . . . . . . . . . . . . . . .

31
1
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

BİRİ ZEVZEK BİRİ ZİBİDİ MİLLETİNE DEVLETİNE NE GİBİ HAYIRLARI OLMUŞ Kİ BUNLARI MEŞHUR YAPMAK İÇİN UĞRAŞIYOR BU BASIN. MERAKLAR İÇERİSİNDEYİM. O BEĞENMEDİĞİNİZ AVRUPA MEDYASINDAN MAGAZİNCİLER OLARAK BİRAZ FEYZ ALIN ARTIK. SİZİNKİSİ MAGAZİNCİLİK DEĞİL BİT PAZARI MAGAZİNCİLİĞİ.

22
1
yanıtYanıtla
amin:

Allahım tez zamanda bunlardan bizleri kurtar gına geldi artık bunlardan

16
1
yanıtYanıtla
HAYDEE:

ŞUNLARI NASIL MEŞHUR EDİYORSUNUZ YAA YAZIK VALLA ÇOCUK GÖRSE KORKAR. . .

16
1
yanıtYanıtla
Ak:

Millet geçim derdinde, bunlar neyin derdinde.

15
1
yanıtYanıtla
kendıelımdekaldım:

ikiside uyuzun teki

9
5
yanıtYanıtla
ss:

fotografa dikkatli bakin enes çok uyanik ve dikkatli şöhrette herkesin basina gelebilcek tedbiri almıis eller arkada poz vermis hic birsekilde temas yok enes bu kadının iftira atma ihtimalini hesaba katarak dikkatli olmuş taciz etti dese büyük sansayon yaratır youtuber üzerinden aferin oglum böylelerine fırsat verme

9
5
yanıtYanıtla
BREH BREH BREH:

HELAL OLSUN AZ DAHA ZORLASA ATOMU PARÇALARMIŞ NELERİ BAŞARI GÖRMEYE BAŞLADIK HEY ALLANIM

yanıt5
yanıt0
Tim0135:

Çok düşündünmü bu teori için?? Niye bu kadar gerdi bunların derdi :))

yanıt3
yanıt0
ÇOK ANALİZ ETME MAZALLAH BEYNİN YANAR:

Millietin derdi nee?? bunun derdi ne? Millet düşmüş ekmek peşine bunun yaptığı analize bak sanki başbakan adayını analiz ediyor hey Allah''ım ne günlere kaldık.

yanıt1
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title