Haberler

En İyi Dizi Çifti ödülünü tek başına alan Halil İbrahim Ceyhan, partneri Sıla Türkoğlu'na gönderme yaptı

Güncelleme:

Ekranların sevilen günlük dizisi Emanet'in başrol oyuncuları Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu, Yılın En iyi TV Dizi Çifti ödülüne layık görüldü. Partneri yaşadığı sorunlardan dolayı diziden ayrılınca ödülü tek başına alan Ceyhan, konuşmasında "Aldığım en buruk ödül. Partnerimin yapım şirketi ile ayrılma kararı aldığından ötürü seyircinin verdiği ödülü almaması herkese burukluk yaşattı" dedi.

Başarılı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, yurt içi ve yurt dışında ödüller almaya devam ediyor. Ceyhan son olarak Emanet isimli dizide başrolü paylaştığı Sıla Türkoğlu ile birlikte Türkiye Gençlik Ödülleri'nde 1.600.000'i aşan oy oranı ile Yılın En İyi Dizi Çifti ödülüne layık görüldü.

"DİZİDEN AYRILAN PARTNERİMİN GELMEMESİ BURUKLUK YAŞATTI"

Emanet dizisinden ayrıldığı için yerine dublörü oynatılan Sıla Türkoğlu, önceki akşam İstanbul'da düzenlenen ödül törenine katılmadı. Partnerlik ödülünü tek başına alan Ceyhan, "İkimize birlikte verilen bir ödüldü. Yılın en iyi dizi çifti ödülü. Bu ödülün kariyerimde aldığım tek buruk ödül olmasını temenni ediyorum. Çünkü bizim işimiz izleyicinin sevgi ve saygısı ile doğru orantılı bir yükseliş gerektiriyor. Partnerimin yapım şirketi ile ayrılma kararı aldığından ötürü, izleyici tarafından verilen ödüle tepki göstermesi ve gelmemesi bana olduğu kadar izleyici için de bir burukluk yaşattı. Profesyonel olarak bazı ayrımların iyi yapılması gerekiyor, bunun ne kadar önemli bir durum olduğunu da tekrardan idrak ettiğim bir durum yaşadım. Kendi adıma onur ve mutluluk duydum, ama buruk bir sevinç yaşadım" dedi.

En İyi Dizi Çifti Ödülü'nü tek başına alan Halil İbrahim Ceyhan, partneri Sıla Türkoğlu'na gönderme yaptı

Oyunculuk kariyerinde hızlı adımlarla zirveye yürüyen Halil İbrahim Ceyhan, oyunculuğun sadece ezber yapıp kamera karşısında rol kesmek olmadığını oyunculuk tarifinin günümüzde daha geniş bir kavram haline geldiğini de sözlerine ekledi.

En İyi Dizi Çifti Ödülü'nü tek başına alan Halil İbrahim Ceyhan, partneri Sıla Türkoğlu'na gönderme yaptı

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?

Halil İbrahim Ceyhan, 1982 yılında Sivas'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sivas'ta tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşen Ceyhan, üniversite okurken oyunculuk, şan ve modellik eğitimi aldı. Birçok ünlü markanın mankenliğinin yanı sıra modellikte de önemli kariyer ödüllerine sahip oldu. Müzikle de ilgilenen Halil İbrahim, Serdar Ortaç, Suat Aydoğan Oğuz Berkay fidan gibi ünlü isimlere de söz ve müziğiyle destek oldu. Asıl işinin oyunculuk olduğunu sık sık dile getiren Halil İbrahim, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinde başrol oynuyor.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sıla Türkoğlu Kanal 7 Emanet Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında 'Rusya' olabilir

Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında "Rusya" olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title