Haberler

Demet Evgar'ın düğünü lüks semtin sakinlerini isyan ettirdi! Gürültüden ve araçlardan rahatsız oldular

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Demet Evgar ve Levent Babataş, pandemi nedeniyle ertelenen düğünlerini Emirgan'daki evinin bahçesinde yaptı. Ancak mahalle sakinleri hem müzik sesinden hem de sokaklara park edilen araçlardan rahatsız oldu. Sosyetenin tanınmış simalarından Pelin Doğan, sitem dolu bir paylaşım yaparak, "Emirgan'ın sokaklarını kapatıp, yaşlısı hastası demeden mahvettiler! Mahalle düğünü yapacaksan Arnavut kaldırımlı sokaklarda yaşayan insanları düşüneceksin!" dedi.

Başarılı oyuncu Demet Evgar ve işletmeci Levent Babataş altı yıldır devam eden birlikteliklerini Mart ayında aile arasında kıyılan nikahla mutlu sona dönüştürmüştü. Çiftin düğünü bugün Emirgan'daki evlerinin bahçesinde gerçekleşti.

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Ancak Emirgan sakinleri hem müzik sesinden hem de sokaklara park edilen araçlardan rahatsız oldu. Mahalle sakinleri, bu rahatsızlıklarını da sosyal medyadan dile getirdi. Evgar'ın komşuları bu davranışın ünlü oyuncuya yakışmadığını belirtti.

Emirgan Sakinlerinden Demet Evgar'a Büyük Tepki

PELİN DOĞAN'DAN SİTEM DOLU MESAJ

Sosyetenin tanınmış simalarından Pelin Doğan da tepkisini sosyal medyadan verdi. Doğan, paylaşımında "Emirgan'ın sokaklarını kapatıp, yaşlısı hastası demeden mahvettiler! Mahalle düğünü yapacaksan Arnavut kaldırımlı sokaklarda yaşayan insanları düşüneceksin! Vale bile tutmadan yüzlerce insanın evinin, apartmanının kapı önlerini sokaklarını kapadılar. Hiç yakışmadı." dedi.

Emirgan Sakinlerinden Demet Evgar'a Büyük Tepki

Emirgan Sakinlerinden Demet Evgar'a Büyük Tepki

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Demet Evgar Emirgan Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500

Yorumlar (10)

özgün özen :

sen bide gel bizim sokaklardaki düğünleri gör davul zurnalı ama yapacak birşey yok mutlu günlerinde insanlara hoş görü göstermek lazım,abartmayın..

79
23
yanıtYanıtla
Enes GENÇ:

Biz de sakinliği hak ediyoruz. Burası büyük şehir. Herkes sınırlarını bilecek. Köyde herkes birbirini tanıyor. Çok istiyorsan git düğününü köyünde yap. Herkes tanıdık olduğu için kimse rahatsız olmaz.

39
30
yanıtYanıtla
zübükzade:

Ammada abartmış heralde adını duyurmaya falan calışıyor Mutluluklar dilerim Demet hanıma iyi yapmış evinize kapanın bir günde

48
14
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Düğün la bu düğün , her zaman değil bir kere oluyor , neden rahatsız oluyorlar? Rahatsız olanlar düğün yapmamış mı?

44
17
yanıtYanıtla
Enes GENÇ:

Düğün bu bir kere oluyor diye bir şey yok. Hiç tanımadığımız insanlar her hafta sonu düğün diye gereksiz gürültü yapıyor.

37
17
yanıtYanıtla
Sezgin Avcı:

Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok sokak aralarında düğün salonlarını kapatın...

17
7
yanıtYanıtla
Osman Kurtulmuş:

Vay biz ölelim babam, gel bizim sokaklari gör hele

16
1
yanıtYanıtla
bill bill:

paranın gücü işte.....2..3 saat komşun düğün yapmış ne var bunda....

8
8
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Çünkü bunlar bakınca insan görünüyor ama yanılmayın.

9
3
yanıtYanıtla
gulnara hizir:

Adı utunda duğun ,olur o kadar gurultu...bahçeli evi kendini niye kullanmasinki..Anlayişli olsunlar.40 gece 40 gun olmamiştir duğun...

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title