Haberler

Emir Berke Zincidi'nin "Et" İsteği Doğru Değilmiş

Güncelleme:

Emir Berke Zincidi, 9'uncu yaş gününü başrol oynadığı dizinin çekimleri sırasında kutladı. Küçük oyuncunun, sette 'et krizi çıkardığı' iddialarına anne ve babası cevap verdi.

Kanal D'nin sevilen dizisi "Bir Deniz Hikayesi"nin yeni bölümü için önceki gün Çengelköy'de set kuruldu. Çekimler sırasında dizinin küçük başrol oyuncusu Emir Berke Zincidi'nin 9'uncu yaş günü de kutlandı. Sürpriz kutlamaya Emir Berke'nin annesi Sevgi Zincidi ile babası Berkant Zincidi de katıldı.

"ET İDDİASI GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift, çocuklarının sette 'et krizi' çıkardığı iddiasına tepki gösterdi. Sevgi ve Berkant Zincidi, oğullarının dizinin Bozburun'daki çekimleri sırasında set ekibine zorluk çıkardığı, her gün 110 km uzaklıkta yer alan bir restorandan et getirttiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"NEDEN BANA HAKARET EDİYORLAR"

Konuyla ilgili yasal işlemleri başlattığını açıklayan Berkant Zincidi, "Şımarık, kaprisli bir çocuk gibi göstererek oğlumuzun başarısını köreltmeye çalışıyorlar. Son iki yılda yapılan sekizinci kötü haber bu. Artık Emir Berke büyüdü, sosyal medyayı kullanıyor. Olumsuz haberleri biz ondan saklıyorduk, ancak iPad'inden görmüş. Bir gün hakkındaki bir yorumu gösterip 'Baba ben bu abiye ne yaptım, neden bana hakaret etmiş? Neden benim için yalan şeyler yazıyorlar?' diye sordu. O daha çocuk, böyle haberler yazılması çok yanlış" dedi.

"ÇOCUK OLDUĞUMU UNUTMASINLAR"

"Lütfen benim çocuk olduğumu unutmasınlar" diyen Emir Berke de hakkındaki olumsuz haberlere üzüldüğünü söyledi: "Futbol oynayan, bale yapan yaşıtlarım var ama onlar için kimse kötü şeyler yazmıyor. Ben onlara ne yaptığımı bilmiyorum ama unutmasınlar ki ben daha çocuğum."

Kaynak: Hürriyet


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emir Berke Zincidi Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

cerenMobil-ANDROID:

sus len bacaksiz hic sevmiyorum su cocugu yaaa

22
4
yanıtYanıtla
ömer:

bu adi pis çocuktan nefret ediyorum

11
14
yanıtYanıtla
Hmmm:

Bu cocuk cok itici geliyor bana. Bilmiyorum ya ustlendigi rollerden dolayimidir ya da hakikaten boyle mi? Ekranda gordugum an hele konusmasi ve soyledigi kelimeler tamamen tiksindiriyor insani. Lan oglum sen cocuksun git cocukca konus ne o buyukker gibi konusmalar..yesilcamin cocuklarini da gecti bu

21
3
yanıtYanıtla
AYKIRI:

SEVMEYEBİLİRSİNİZ , İTİCİ BULABİLİRSİNİZ AMA HEPİMİZİN EVLADI VAR , O SADECE BİR ÇOCUK . . . SİZ YETİŞKİN GİBİ DAVRANIN ÖNCE. . .

20
4
yanıtYanıtla
yonca:

bu çocuktan nefret ediyorum itici ve görgüsüz

14
8
yanıtYanıtla
Hh:

Sen de çocuk gibi davran velet sanki atomu parçalamış

17
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu çocuğun dizisinin neyini izliyorlarda bölüm başına 20 bin tl alıyormuş, , , , ,

10
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gerçkden cok ıtıcı bı cocuksun bılmıs 30 yasında bı erkek gıbı tavırlar sacını savurmalar falan . cocuksan cocuk gıbı ol cocuk dızılerınde ol bune saçma sapan seyler

15
5
yanıtYanıtla
HTC:

BU SIPA DA BAŞIMIZA ADAM OLDU

13
6
yanıtYanıtla
tracers:

bu ülkede açlıktan ölen çocuklar var ! bide bu habere bak ! anası babasıda sonradan görme ! çokcuk desen tam bir yaratıkk !

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title