Haberler

Dünya Yıldızı Rus Vatandaşı Olmak İstiyor

Güncelleme:

Hollywood'un ünlü aktörlerinden Leonardo Di Caprio, Vladimir Lenin'i canlandırmayı hayal ettiğini ve Rus vatandaşlığı almak istediğini söyledi.

Ünlü Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio, Sovyetler Birliği lideri Vladimir Lenin'i canlandırmayı hayal ettiğini ve Rus vatandaşlığı almak istediğini söyledi.

Sputink News'in Rus Planet Today sitesinden aktardığı habere göre Di Caprio, sima olarak benzediği Sovyetler Birliği lideri Vladimir Lenin'i oynamayı hayal ettiğini belirtti.

"RUSYA'YI ÇOK SEVİYORUM"

Ünlü aktör, mülakatında büyük annesi Yelena Smirnova'nın Rusya'nın Perm kentinden olduğunu belirterek "Rusya'yı çok seviyorum. Rus vatandaşlığı istiyorum." dedi.

Di Caprio, ayrıca Sovyet filmlerini çok sevdiğini ve poster koleksiyonu yaptığını ifade etti.

DAHA ÖNCE DE SÖYLEMİŞTİ

Hollywood yıldızı 2010 yılında Komsomolskaya Pravda gazetesine verdiği bir mülakatta da bir diğer Sovyetler Birliği lideri Josef Stalin'i oynamak istediğini söylemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Leonardo Di Caprio Hollywood Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

turkMobil-IOS:

zaten benziyorsunda senide cok ssever ruzcuklar caprio hadeeee kenardan git

21
12
yanıtYanıtla
etingen:

Yahudi mi acaba ? Lenin Yahudi idi

22
6
yanıtYanıtla
akp.nin erzurumdaki tosunu:

gardaşım ne isin var yaavvv. gel TÜRKİYA vatandaşı ol. . sani bi de ak parti. ya kayıt yaparız. . ham ak partıli ham tc vatandaşı olrsun yaavvv. . .

2
11
yanıtYanıtla
umit2500Mobil-ANDROID:

demek rus asilliymis amerikanin imkanlarıyla ünlü olmuş ehh kan çekiyor tabii...

3
8
yanıtYanıtla
TAMGAZ TÜRK:

Burada yorum yapanlarin ifadelerine baktim ve çogunun sadece geri zekali, cahil, YOBAZ, egitimsiz ve kültürsüz bir tabanin biçare içler acisi temsilcileri oldugunu gördüm ve güzelim ülkemin neden bu hale geldigine hiç sasirmadim.

9
2
yanıtYanıtla
Silikon:

Yav he he bi siz

yanıt2
yanıt3
malatya:

ister rus vatandaşı ol ister türk ister arap. kardeş yine gideceğimiz yer belli. hepimizin vatandaşlığı kara toprak. bak haline bundan 10 15 yıl önce delikanlıydın. hayat iyiydi şimdi tipin bi tuhaf olmuş. yani ne olursan ol. zaman geçiyor. keşke onu isteyeceğine bir de rabbini merak etsen. sana bu işi gücü güzelliği verene dönsen onun vatandaşı, kulu olsan. yani ölecez arkadaş ya bu neyin davası çok güvndiğimiz tipimiz işimz gidecek elden. ne var hakka dönsek. onun rızasını alsak

3
0
yanıtYanıtla
Lenine çok benziyor:

Saçları kel yapsa aynı Lenin. Çok benziyor. Ancak ABD''de bu komünizm korkusu oldukça filmini bile yaptırmaz Holywood''da. Ancak Fransızlar ve Almanlar yapabilir o filmi. Onlar ABD gibi yobaz değildir.

1
2
yanıtYanıtla
KARA ALI:

sen yazdigini düsünerek yazdigini hic zan etmiyorum! Orasini türkiye ile karistirdin her halde.

yanıt0
yanıt0
iblis:

aslinda Rusyanin buyuk Lideri Lenin Hayatini Oynamak Leonardo Di Caprio gibi oyuncular olmasi insalari mutlu ediyor bence bazi yapanci oyuncular Mustafa Kemali Oynamasi daha iyi olurdu cunku iki lider tarihe damga vurmuslar

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title