Haberler

Kısa süreli küslük yaşayan Deniz Seki ve Demet Akalın barıştı

Güncelleme:

Deniz Seki, kendisine 'Detone oldu' diyen şarkıcı Çağla'yı programında ağırladığı için küstüğü Demet Akalın'a zeytin dalı uzattı. Yakın bir arkadaşının ölüm haberini aldığı için küslükleri sonlandırma kararı alan Seki, Akalın ile barıştı.

Geçtiğimiz ay İbo Show'a konuk olan Deniz Seki, Ahmet Kaya'nın 'Nereden Bileceksiniz' şarkısını seslendirmişti. Şarkıyı söylerken detone olan Seki'yi meslektaşı Çağla da eleştirdi. Deniz Seki ve Çağla arasındaki detone tartışması büyümüş ve ikili, sosyal medya üzerinden tartışma yaşamıştı. Seki, bu olayın ardından yakın arkadaşı Demet Akalın'ın programında Çağla'yı görünce adeta küplere binmişti. Akalın ve Alişan'a tepki gösteren Seki, ikiliyi sosyal medyada engellemişti.

"KÜSLÜKLER, DARGINLIKLAR HEPSİ HİKAYE"

Önceki gün menajeri Taylan Güçeli'yi kaybeden Deniz Seki, küs olduğu insanlarla barışma kararı aldı. Demet Akalın'ın şarkı çıkardığını öğrenen Seki, klibi paylaşarak arkadaşına zeytin dalı uzattı. Instagram hesabından paylaşım yapan Seki "İki gün önce çok sevdiğim bir dostumu kaybettim. Küslükler, dargınlıklar hepsi hikaye. Sen benim kaç yıllık arkadaşımsın. Yeni şarkının yolu açık olsun" ifadelerini kullandı.

Deniz Seki ve Demet Akalın cephesinde flaş gelişme

"YAŞANANLARI UNUTTUK GİTTİ"

Demet Akalın ise "Deniz benim için kıymetli. Fazla alınganlık yaptı ancak bizim dostluğumuz ölene dek bakidir. Unuttuk gitti" diyerek bu mevzuyu tatlıya bağladı.

DENİZ SEKİ'YE SERT SÖZLERLE YÜKLENMİŞTİ

Demet Akalın, Çağla'yı konuk aldığı için kendisine "Senin dostluğun bu kadar mı?" diyen Deniz Seki'ye "Ben senin yanına hapishaneye geldim, savcılığa gittim ve mahkemelerde aylarca uğraştım biliyorsun. O kavuşturma kağıdını alabilmek için anam ağladı. Özel hayatımla da alakalı. Annem ağladı ayrı, ben ağladım ayrı. Dostluk falan bunları geçiniz, ben anlamıyorum ki seni. Biz sana pazartesi günü dedik. Üstelik Çağla buraya iki haftadır gelecekti zaten kız şarkısını bekliyordu. Sana inat olsun diye değil. Dün o kadar asabım bozuldu ki. Sen neredeydin? Ben boşandım, bana haciz geldi. Ben hiç telefon açmadan kapıyı açtığımda orada Işın Karaca ve Suat Ateşdağlı vardı. Sesim titriyor sinirden, daha fazla konuşmayacağım" demişti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Demet Akalın Deniz Seki Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (8)

SEVİM KOŞ:

Dün kavga edenler bugün barışmış

3
0
yanıtYanıtla
eylül:

BÖYLE YAPARAK HEM PROGRAMIN HEMDE KENDİLERİNİ HABERİNİ YAPTILAR

3
0
yanıtYanıtla
.....///:

REKLAMLAR

2
0
yanıtYanıtla
Mun:

Demet başka tedarikçi bulamadı herhalde.

1
0
yanıtYanıtla
JOKER:

Demet''im artık dizilere başlama vaktin geldi geçiyor. :D

1
0
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Bir o eksik kalmıştı .

yanıt0
yanıt0
aga:

sanat dunyasi cikar ilk sirada gelir daha ønce iki kavgali idi cikar oldumu o an sorun bitiyor cikar bitti mi bir birinin cukurnu kazarlar

1
0
yanıtYanıtla
coni:

paraaaaaaaaaaaaaaa

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title