Haberler

Deniz Çakır'dan göz yaşartan Tarık Ünlüoğlu mesajı

Güncelleme:

Tarık Ünlüoğlu, fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Deniz Çakır ise hayatını kaybeden rol arkadaşının ardından yayınladığı mesajla göz yaşartarak, "Ahh Tarık abi... canım Tarık abi... bir tane hüzünlü anım yok seninle" ifadelerini kullandı.

Güzel oyuncu Deniz Çakır, hayatını kaybeden eski rol arkadaşı Tarık Ünlüoğlu'nun ardından yayınladığı mesajla göz yaşarttı.

"CANIM TARIK ABİ"

Deniz Çakır sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal mesajda, "Ahh Tarık abi... canım Tarık abi... bi tane hüzünlü anım yok seninle .. hep kahkahalı hep umutlu... üzgünüm... çok... çok...offff..." ifadelerini kullandı.

Deniz Çakır'dan göz yaşartan Tarık Ünlüoğlu mesajı

TARIK ÜNLÜOĞLU KİMDİR?

Tarık Ünlüoğlu, 1957 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun oldu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümüne girdi ve bir yıl okuduktan sonra Konservatuarın Tiyatro bölümüne geçti. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 25 yıl görev yaptı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Tarık Ünlüoğlu, Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema filmi ve dizilerde de oynadı aynı zamanda dublaj çalışmaları da yaptı.

Deniz Çakır'dan göz yaşartan Tarık Ünlüoğlu mesajı

2008 yılında başlayıp 3 sezon devam eden Benim Annem Bir Melek adlı dizide Oya Başar, Dolunay Soysert, Ali Sunal, Şehsuvar Aktaş, Ayçin İnci ile beraber rol aldı. 2014 yılında yapımcısı Necati Akpınar, senaristi Ata Demirer ve Ata Demirer ileDemet Akbağ'ın başrollerde oynadığı Eyyvah Eyvah 3 adlı sinema filminde Özge Borak, Salih Kalyon, Serra Yılmaz ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncularla beraber oynadı.

Deniz Çakır'dan göz yaşartan Tarık Ünlüoğlu mesajı

Tarık Ünlüoğlu, 2014 yılında Ah Neriman adlı dizide Perran Kutman, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın ile başrolde oynadı. Tarık Ünlüoğlu'nun 11 yıl süren ilk evliliğinden Zeynep adında bir kızı var, Kızı Zeynep, Levent Kırca ile Oya Başar'ın oğlu Umut Kırca ile evli.Tarık Ünlüoğlu, 1988 yılından beri 25 yıl birlikte yaşadığı Gülenay Kalkan ile 14 Şubat 2013 tarihinde Berlin'de evlendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tarık Ünlüoğlu Sosyal Medya Deniz Çakır İzmir Haberler

500

Yorumlar (6)

6.FİLO:

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler.

16
1
yanıtYanıtla
Hüzünlü:

muhteşem bir karakter ve örnekti. . çook severim Allah rahmet eylesin bizleri mutlu etti güldürdü Allah da kendisini her daim güldürsün inşallah. . Mekanı cennet olsun

8
0
yanıtYanıtla
:

ALLAH RAHMET ETSİN SEVENLERİNE SABIRLAR VERSİN

4
0
yanıtYanıtla
vay be.üzüldüm.:

rolünün hakkını tam manasıyla veren usta bir oyuncu ve aynı zaman da çok iyi bir ses tonu vardı. K. Vadide Testere Necmi karakteri cuk oturmuştu. Allah Rahmet Eylesin.

3
0
yanıtYanıtla
yarcan:

iyi bir sanatçıydı. Kurtlar vadisi konseydekiler tek tek gidiyor. . . Allah rahmet eylesin.

1
0
yanıtYanıtla
AZADBABA:

ah bee icim yanıyor içim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title