Haberler

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın Sevişme Sahnesi Olay Olmuştu... Oğuzhan Koç'tan İlk Yorum

Güncelleme:

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un kısa süreli ayrılığının nedeni olarak Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın 'Aşk Taktikleri' adlı filmdeki sevişme sahneleri gösterilmişti. Bu iddia sonrası Oğuzhan Koç'tan ilk tepki geldi. İşte detaylar...

Yaz aylarında başlayan Demet Özdemirve Oğuzhan Koçaşkı, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde sona erdi. Sessiz sedasız ayrılan ikili sosyal medyadan birbirini takip etmeyi bıraktı.

Sevilen çiftin ayrılık nedenine dair açıklama yapmaktan kaçındı.

İKİLİ ARASINDAKİ BUZLAR KISA SÜREDE ERİDİ

İkilinin ayrılığı yalnızca 1 ay sürdü.

Oğuzhan Koç, sevgilisi Demet Özdemir'e 14 Şubat'ta çok özel bir sürpriz hazırladı. Koç, Özdemir'e evlilik teklifinde bulundu.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un kısa süreli ayrılığının nedeni olarak Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın 'Aşk Taktikleri' adlı filmdeki sevişme sahneleri gösterilmişti.

OĞUZHAN KOÇ'TAN O İDDİALARI YALANLAYAN PAYLAŞIM

Oğuzhan Koç bu iddiayı yalanlayan bir paylaşım yaptı.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın 'Aşk Taktikleri' adlı film hem ülkemizde hem de dünyada büyük başarı elde etti. Aşk Taktikleri filminin başarısını Oğuzhan Koç da paylaşınca sosyal medyada gündem oldu. Sevişme sahneleriyle gündem olan filmin, Türkiye TOP 10 listesinde birinci sırada olmasını paylaşan Koç, sevgilisi Demet Özdemir'i etiketleyerek "As bayrakları" notunu düştü.

Demet Özdemir de sevgilisinin paylaşımını paylaşarak "Asarsam görürsün" yorumunu yaptı.

Oğuzhan Koç'un paylaşımı sonrası, "Kriz aşılmış" ve "Sizi hep böyle mutlu görmek istiyoruz" yorumları yapıldı.

DEMET ÖZDEMİR VE ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ'IN 'AŞK TAKTİKLERİ' ADLI FİLMDEKİ SEVİŞME SAHNELERİNDEN KARELER

AŞK TAKTİKLERİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Aşk Taktikleri filminin konusu ile ilgili Netflix'te şu ifadelere yer verildi: "Biri senin için yanıp tutuşsun diye iddiaya girişir misin? Çapkın bir reklamcı ile öz güveni yüksek bir blog yazarı sıra dışı taktiklerle bunu başarmaya çalışacak." ifadelerine yer verildi.

Aşk Taktikleri filminde Demet Özdemir'in hayat verdiği karakter erkekleri çözdüğünü belirtecek ve bu konuda sürekli takipçilerine bilgiler verecek.

AŞK TAKTİKLERİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Netflix'in yeni filmi Aşk Taktikleri, Kapadokya'da çekildi. Filmin kadrosunda usta oyuncular yer alıyor. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı filmde ayrıca Atakan Çelik, Doğukan Polat, Özgür Ozan, Deniz Baydar, Hande Yılmaz, Ecem Atalay, Yasemin Yazıcı gibi başarılı isimler bulunuyor.

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir kimdir, nereli; Demet Özdemir, Türk oyuncu, model ve dansçıdır. 26 Şubat 1992 doğumlu Özdemir, 30 yaşındadır.

Fantastik drama dizisi Sana Bir Sır Vereceğim'deki "Aylin" karakteriyle tanındı. Global arenada ilk çıkışını Can Yaman ile birlikte rol aldığı Star TV'de Erkenci Kuş dizisiyle yaptı.

Demet Özdemir şu sıralar şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşıyor.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR?

Şükrü Özyıldız kimdir, kaç yaşında, nereli;Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. 34 yaşındadır. Annesi Rum, babası ise Karadenizli'dir. Kendisinden 2 yaş küçük bir kız kardeşi vardır.

Şükrü Özyıldız, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünü kazanıp 1 yıl okuduktan sonra yeniden sınava girerek Ege Üniversitesi'nde İşletme bölümünü okumaya başladı. Daha sonra da Erasmus ile Portekiz'e gitti.

Çocuk yaşlarından itibaren dövüş sporlarına merakı olan Şükrü Özyıldız, Portekiz'de kafes dövüşlerine de katıldı.

1 Ocak 2021 tarihinde ATV'de yayınlanmaya başlayan Akıncı dizisinde 'Süper Kahraman' rolüyle yer aldı.

Şükrü Özyıldız'ın başrollerini Demet Özdemir ile paylaştığı son filmi 'Aşk Taktikleri' dijital içerik platformu Netflix'te yayında.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Şükrü Özyıldız Demet Özdemir Oğuzhan Koç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title