Haberler

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir'in "Aşk" Paylaşımına Takipçileri Beğeni Yağdırdı

Güncelleme:

Aşklarını dolu dizgin yaşayan Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir'den aşk dolu paylaşım gelmeye devam ediyor.

'Erkenci Kuş' dizisiyle ekrana gelen oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi Seçkin Özdemir ile tartıştığı iddia edilmişti. Ünlü çift iddiaların aksine sosyal medya hesaplarından aşk dolu paylaşım yaparak iddialar cevap veriyorlar.

AŞIK ÇİFTE TAKİPÇİLERİNDEN BÜYÜK DESTEK

Takipçilerinin de büyük beğenisini alan Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir çiftinin hayranları, aşk paylaşımlarının devamının gelmesini istiyor.

İşte çiçeği burnunda çiftin aşk dolu o paylaşımı;

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir'in 'Aşk' Paylaşımına Takipçileri Beğeni Yağdırdı

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir'in 'Aşk' Paylaşımına Takipçileri Beğeni Yağdırdı

ÜNLÜ ÇİFT "EVLİLİĞE KAPIMIZ AÇIK" DEMİŞTİ

İlişkinin başlarından olan ikili evlilikle alakalı sorulan sorulara "Kafalarımız uyuşuyor. Soyadlarımız da aynı. Şu an çok mutluyuz. Evliliğe kapımız açık, düşünüyoruz. Ama biraz erken. Daha ailelerimiz tanışacak." diye yanıt vermişti.

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir'in 'Aşk' Paylaşımına Takipçileri Beğeni Yağdırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Özdemir Demet Özdemir Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (8)

büşra:

ÇOK ROMANTIK

7
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bu artisleri imana davet ediyorum..Ey artistler güzelce bir aile yuvası kurun,,,açılıp saçılmayın..!!! dürüst ve dindar bir hayat yaşayın..!! hem dünyada hemde ahirette mutlu olursunuz..!

9
2
yanıtYanıtla
Hayri’ye Teyze:

Allah razı olsun kardeşim.

yanıt2
yanıt1
Bagkur Emeklisi:

Aynen katılıyorum hocam.

yanıt2
yanıt0
büşra:

KISKANDIM

2
2
yanıtYanıtla
Ercü:

Beşiktaşlı oğuzhanla değilmiydi bu kız tekneler tatiller felan rüyamı gördüm yoksa

2
1
yanıtYanıtla
Rizespor’lu:

Ronaldo Rizespor ‘a gelmedigine çoook pişman olacaksın:))))bir yere not al.

1
0
yanıtYanıtla
İSPANYOL BOĞASI:

elçin sagu ile barış arduçu da görmek vardı aaahh ahhh

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title