Haberler

Defne Samyeli'nin tesettürle ilgili sözleri tepki çekti: Dip boyan geldiğinde dert etmiyorsun

Güncelleme:

Kendi programında tesettürle ilgili konuşan Defne Samyeli, "Kapanmak insanı daha güzel ve genç gösteriyor. Çünkü yaşı ele veren konu önce boyun ve çene hattı gevşiyor. Başörtüsü taktığın zaman onu kapatabiliyorsun, yüzüne istediğin şekli verebiliyorsun, başının formunu değiştirebiliyorsun, boyunu uzatabiliyorsun. Dip boyası gelince dert etmiyorsun" dedi. Samyeli'nin sözlerine tepki gösteren kullanıcılar "Tesettür estetik için yapılmaz" yorumları yaptı.

Oyunculuk ve şarkıcılığın yanı sıra kendi YouTube kanalında program yapan Defne Samyeli, Kızılcık Şerbeti'nde tesettürlü bir kadını oynayan Feyza Civelek'le konuşurken söyledikleriyle tepki çekti. Tesettürün yaşı ele veren boyun ve hattını kapattığını söyleyen Samyeli, "Başörtüsü taktığında yüzüne istediğin şekli verebiliyorsun, başının formunu değiştirebiliyorsun, boyunu uzatabiliyorsun. Dip boyası gelince dert etmiyorsun" dedi.

"BAŞÖRTÜSÜYLE YÜZÜNE İSTEDİĞİN ŞEKLİ VEREBİLİYORSUN"

Başörtüsü takmanın faydalarını sıralayan Samyeli, "Bir tesettürlü arkadaşım bana söylemişti. Aslında kapanmanın insanı daha güzel ve daha genç gösterdiğine dair bir not. Çünkü yaşı ele veren konu önce boyun ve çene hattı gevşiyor. Başörtüsü taktığın zaman onu kapatabiliyorsun, yüzüne istediğin şekli verebiliyorsun, başının formunu değiştirebiliyorsun, boyunu uzatabiliyorsun. Dip boyası gelince dert etmiyorsun" ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli'nin tesettürle ilgili sözleri tepki çekti: Dip boyan geldiğinde dert etmiyorsun

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Defne Samyeli'nin açıklaması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Samyeli için "Sen niye kapanmıyorsun?", "Tesettür estetik için yapılmaz" ve "Tesettürün estetikle alakası yoktur" yorumları yapıldı.

Defne Samyeli'nin tesettürle ilgili sözleri tepki çekti: Dip boyan geldiğinde dert etmiyorsun

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Defne Samyeli Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

necmettin durmaz:

bu konuda söz söyleme hakkın yok

54
28
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

sen kendine bak sonra konuş

45
22
yanıtYanıtla
mahmut:

amacı örtünmek değil ki, dini vecibeyi yerine getirmek gibi bir amaç yok. amaç daha genç görünüyormuşsun bu neden

43
9
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

yazik bilgisi o kadarina yetiyor demek ki. Kinamamak lazim. Birde resme nasil baktiginla alakali, demek ki bu resmin/tablonun arkasina bakiyormus onca yil.

32
15
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Dini emirlerin bir illet(emrolunma) sebebi ve bir de hikmet sebebi vardır. Bu kadın bilmeden hikmet sebebini söylemiş. Saldırmayalım. Bazen bilmeden doğruları konuşur insan. Saat gibi mesela

21
6
yanıtYanıtla
Adanalı yunus :

İslam dininin güzellikleri saymakla bitmez ...

16
5
yanıtYanıtla
Aslan Öztürk:

Bence günümüzde kapanmak için güzel bir yorum yapmış

9
3
yanıtYanıtla
Haka:

Elbette tesettüre girmenin amacı bu değil inancından geliyor. Ancak tesettüre girenlerin özellikle orta yaş kusurları kapandığı İçin daha güzel görünebiliyor.

8
2
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Herkes aklı kadar doğruyu bulur.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title