Haberler

Davut Güloğlu, Kendisine Dava Açanlara Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Davut Güloğlu darbeye karşı sert tepki göstererek kendisini mahkemeye verenler için "Onlar etek giymiş etek! Onlar eteğin altına saklanan adamlardır" dedi.

Darbe karşıtı mesaj yayınlamayan ve ilk günlerde sessiz kalıp geç paylaşım yapan ünlülere sert tepki gösteren Davut Güloğlu'ndan yeni bomba açıklamalar geldi.Uçankuş TV Haber Koordinatörü Sinan Güzel'e konuşan Davut Güloğlu şu sözleri sarfetti:

"BU ÜLKEDE EKMEK YİYEN YALAKALAR"

"Halkın seçmiş olduğu, halkın istediği, halkın sokaklara dökülerek istediği demokrasiyi; kalkıp da tanklarla, vatan hainleriyle beraber hangisi kazanacak diye bekleyen, oturup köşesinde buna sessiz kalınca kim kazanacak? Sonra da kim acaba başarılı olacak diye bekleyip, sonra 'Evet biz de vatanseveriz' diyen insanlara benim lafım. Yani iki yüzlü insanlara benim lafım. Ve bunu yapanların hepsi de bu ülkede ekmek yiyen yalakalar... Biz de geride kalan insanlarız. Geride niye kalıyoruz biz? Biz dik duran insanlarız. Biz onun bunun kapısına gidip el öpen yalakalık yapan insan değiliz. Vatan demek namus demek. Eğer huzurlu uyumak istiyorsak bu ülkede birlik olacağız, bir olacağız.

"BEN ORADA ÖLEBİLİRDİM"

Ben o günün akşamı, evde otururken, televizyon açıkken, inanamadığımız bir olayı yaşarken şakadır herhalde bu dedim, biz bittik. Geleceğimden şüphe ettim, çocuklarımdan şüphe ettim. Ülkemiz ne kadar gerileyecek! Ülkemize yapılan bu hainliği, şerefsizliği nasıl bu kadar rahatça yapılırken bu hainlere nasıl dur diyeceğiz diye düşünürken... Ben nerede olduğumu belirttim. Hangi yakada olduğumuzu... Vatan için sokağa düştük hepimiz. 11 kardeşle beraber ve çocuklarımızla beraber. Ayrım yapmadım. Ben de orada ölebilirdim, oğlum da ölebilirdi. Vatana canımız feda olsun.

"HER GECE AĞLAYARAK SOKAĞA ÇIKTIM"

Hainlik yapanların hepsine hain diyorum. Kimseden de korkmuyorum. Vatanıma yan gözle bakanın gözünü çıkarırım. Her gece ağlayarak sokağa çıktım. Biz bir parti için sokağa çıkmadık, biz vatanımız için sokağa çıktık. Biz böyle olmasaydık Türkiye şu an çok farklı durumlardaydı.

"ONLAR ETEK GİYMİŞ ERKEK"

Hain olup zaten beni mahkemeye veren insanın hain olduğu ortaya çıkacak. Kim beni mahkemeye veriyorsa haindir zaten. O biliyor kendini. O kendini fişlemez. Instagram'da bayraklarını yorumsuz atan o arkadaşlar nasıl kendilerini fişlemediği gibi beni mahkemeye verip fişlemezler. Bunlar delikanlı değiller. Onlar etek giymiş etek! Onlar eteğin altına saklanan adamlardır, onlar televizyon karşısında ekmeğini yağını balını yeyip orada vatanseverliği, Atatürkçülüğü oynuyorlar. Atatürkçülük böyle olmaz. Nerededir bunlar; Atatürk'ü savunan insanlar!.."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Davut Güloğlu Sinan Güzel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500

Yorumlar (2)

Naked:

''Ben orada ölebilirdim. '' diyor. Öl! 250 kişiden daha değerli değilsin ya!

11
4
yanıtYanıtla
urfalı Türkmen.:

kardaş bunlara kızmaya bile değmezler.

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title