Haberler

Cüneyt Arkın, Münir Özkul'la anısını anlattı: Yıllar önce yaşadığım acıları öğrenince ağlayıp saçlarımı okşadı

Güncelleme:

Instagram hesabından takipçilerine oyunculuk yaptığı dönemdeki maceralarından bahseden Cüneyt Arkın, son olarak Münir Özkul'un kendisine destek verdiği bir anısını anlattı.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabı Instagram'dan oyunculuğa başladığı dönemlerde usta oyuncularla yaşadığı anılarını anlatmaya başladı. Son olarak Münir Özkul ile olan bir anısını anlata Arkın, herkesi duygulandırdı.

"YARALI YÜREĞİMİ SONUNA KADAR AÇTIM"

Dizi çekimlerinde Özkul ile olan bir fotoğrafını paylaşan Cüneyt Arkın, anısını şu sözlerle anlattı: "Filmde ben yoksul bir gençtim. Gönül Yazar zengin bir kızı oynuyordu. Kırmızı, spor, üstü açık bir arabası vardı. Film çekimleri dışında beni yanına oturtur, gezerdik. Sinema oyunculuğuna yeni başlamıştım. Aldığım üç beş kuruşla, borçlarımı kapattığımdan, aslında filmde olduğum gibi hayatta da yoksuldum. Genç, güzel, şöhretli bir kadın yanımda kırmızı spor araba altımda bir hayali yaşıyordum.

Cüneyt Arkın, Münir Özkul'la anısını anlattı: Yıllar önce yaşadığım acıları öğrenince ağlayıp saçlarımı okşadı

Tahta kulübenin önünde Gönül Yazar'la bir sahnemiz vardı. Münir ve Tanju da dert ortaklarımızdı. Sahne, Gönül Yazar'ın ısrarlı sorunlarıyla başlıyordu. Ben az konuşan, asla kendini açık etmeyen bir kişiliktim. Ama bir yerde Gönül Yazar öylesine can evimden vuruyordu ki, ister istemez yaralı yüreğimi sonuna kadar açtım."

"CEHALET, YOKSULLUK VE ÇARESİZLİK"

"O, an aylarca süren bostan bekçiliğinde yaşadığım korkunç, yalnızlık, dost köpeklerim, vefalı sıpam, asla genç kızlıklarını yaşayamayan ablalarım, elleri nasırlı anam, kamburu çıkmış babam. Açlıklarımız, toprağı kazıp çıkardığımız acı köklerle karnımızı doyurmaya çalışmalarımız, cehalet, yoksulluk, çaresizlik, açlık işte bunları tek tek yaşayarak konuşmaya başladım."

"KORKUNÇ ACILARLA NASIL DAYANDIN, NASIL YAŞAYABİLDİN"

"Senaryodan çıkmış artık düpedüz kendimi anlatıyordum. Çıt yoktu. Set etkilenmişti. Gözyaşlarımı silip sustum. Kamera da sustu. Münir Özkul bir garip kalktı, içeri girdi. Onu takip ettim. Pencere kıyısına oturmuştu. Yüzünde deniz vardı. Ağlıyordu. Yanına oturdum. Elini tuttum."

Öteki eliyle beni sardı. 'Kardeşim' dedi. 'Sen ne korkunç acılar çekmişsin, nasıl dayandın, nasıl yaşayabildin. Ben nasıl bir hayvanım ki, birazcık olsun sezmedim.' Başımı omuzuna koydum. Çocuğuna yaptığı gibi, kocaman bir merhametle, usul usul saçlarımı okşadı..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cüneyt Arkın Münir Özkul Gönül Yazar Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

ASLI:

BİR AYAĞIN ÇUKURDA HALA İNSANLARI KENDİNE ACINDIRIP HABERLERE ÇIKMAYA ÇALIŞIYORSUN SONRADAN GÖRME ÜNLÜ DEDİKLERİ BU OLMALI.

2
52
yanıtYanıtla
MALKOÇOĞLU:

kapa la çeneni boş balon

yanıt4
yanıt4
caner:

napak yani dandik anılarını kendine sakla yürüyen fosil

7
46
yanıtYanıtla
fatih:

ulan senin gibileri gördüğüm zaman, hakikaten düşünüyorum sonumuz ne olacak diye, yeminle insanlığımızdan utanır olduk bu memlekette. . .

yanıt10
yanıt2
Ömer:

Sen rezil birisin..

yanıt2
yanıt1
ASLI:

ZATEN HİÇBİR FİLMİNİ SEVMEDİM BU ADAMIN HEPSİ UYDURUK GERÇEK DIŞI FİLMLER.

4
33
yanıtYanıtla
HADİ BE:

Man Kafa

yanıt3
yanıt1
hayriye:

yalannnsen, ve, ilk, karin, ikinzde, erzurumda, hastahanede, doktordunuz, neanlatiyorsun, reklam, icin, baska, anlat

7
21
yanıtYanıtla
CEMİL DÖNÜYOR:

kes lan tatavayi yersin şamari haaa deve dudaklı

yanıt2
yanıt2
nostalji77:

Doktorluktan önceki hayatını anlatıyor hayriye hanım. Araştırın lütfen. Nesi uyduruk. Cüneyt abimizin çoğu filmleri bir numara. Bazıları senarist yüzünden, bazıları yönetmen ve imkansızlıklar yüzünden pek iyi çekilemedi. Cüneyt baba Amerika da olsaydı en iyi ve oscarlık sanatçı olurdu Aslı hanım.

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title