Haberler

Çocuksuz Olmaz

Çocuk sahibi olmak isteyen birçok ünlü eşcinsel erkek, taşıyıcı anne yoluyla bu özlemlerini gideriyor.

TOM FORD

Vogue Hommes International'ın eski yayın yönetmeni Richard Buckley (64) ile 25 yıldır birlikte olan Tom Ford (51); çocuk isteğini röportajlarında sürekli dile getiriyordu. İkili, taşıyıcı anne yoluyla geçtiğimiz gün çocuk sahibi oldu. Oğullarına, Alexander John Buckley Ford ismini verdiler.

ELTON JOHN

Müzik dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan Elton John (65) ve eski reklamcı David Furnish, 1993 yılından bu yana beraber. İkili, 2010 yılında taşıyıcı anne yoluyla Zachary Jackson Levon Furnish-John ismini verdikleri bir erkek çocuk sahibi oldu.

NEIL PATRICK HARRIS

Türkiye'de de yayınlanan 'How I Met Your Mother' isimli dizinin yakışıklı aktörü Neil Matrick Harris ve David Burtka, 2010 yılında taşıyıcı anne yoluyla çocuk sahibi oldu. İkiz çocuklarına Gideon Scott ve Harper Grace isimlerini veren ikili, 2004 yılından beri beraber.

RICKY MARTIN

1971 doğumlu ünlü şarkıcı, 2008 yılında taşıyıcı anne yoluyla ikiz bebek sahibi oldu. Oğullarına Matteo ve Valentino isimlerini veren Martin ve ekonomist Carlos Gonzalez Abella, çocukları birlikte yetiştiriyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Alexander John Elton John Tom Ford Vogue Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title