Haberler

Cinsel içerikli film yıldızı Jesse Jane evinde ölü bulundu

Güncelleme:

Ünlü cinsel içerikli film yıldızı Jesse Jane, sevgilisiyle birlikte evinde ölü bulundu. Jane'in, aşırı doz uyuşturucudan öldüğü tahmin ediliyor.

Gerçek adı Cindy Taylor olan cinsel içerikli film yıldızı Jesse Jane ve erkek arkadaşı Brett Hasenmueller, Oklahoma'daki evlerinde ölü bulundu.

GÜNLERDİR HABER ALINAMIYORDU

Moore Polis Departmanı, esse Jane ve erkek arkadaşı Brett Hasenmueller'den günlerdir haber alınamamasının ardından Çarşamba günü sağlık kontrolü yapmak için Jane ve Hasenmuller'in evine gitti. Yetkililer yapılan kontrollerin ardından ikilinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cinsel içerikli film yıldızı evinde ölü bulundu

AŞIRI DOZ UYUŞTURUCUDAN ÖLDÜKLERİ TAHMİN EDİLİYOR

Moore Polis Departmanından Teğmen Francisco Franco, The New York Times'a, adli tıp raporunun ardından oyuncunun ölüm nedenini doğrulanacağını ancak Jane'in aşırı dozda uyuşturucudan öldüğünü tahmin ettiklerini söyledi. Franco, Jane ve Hasenmüller'in ölümleriyle ilgili soruşturma başlatıldığını da ekledi.

Cinsel içerikli film yıldızı evinde ölü bulundu

TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK BÜTÇELİ FİLMİNDE YER ALDI

2000'li yılların başlarında popüler bir yetişkin filmi sanatçısı olan Jane, kariyerine ana akım modellik sektöründe başladı. Güzellik yarışmalarına katılan Jesse Jane, Baywatch: Hawaii Düğünü'nde küçük bir rolde yer aldı.

43 yaşında hayatını kaybeden ünlü yıldızı, yapım şirketi Digital Playground tarafından çekilen, 1 milyon dolarlık bir bütçeyle tüm zamanların en yüksek bütçeli cinsel içerikli filmlerinden biri olan 2005 yapımı Pirates'teki rolüyle tanınır. Jane, 2008 yapımı devam filmi Pirates II: Stagnetti's Revenge'de birinci filmdeki subay Jules rolünü tekrarladı ve tahmini olarak 8 milyon dolar kazandı.

Cinsel içerikli film yıldızı evinde ölü bulundu

Cinsel içerikli film yıldızı evinde ölü bulundu

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

ertugrul ceylan:

BİZE AZ ÇEKTİRMEDİ.

163
15
yanıtYanıtla
Sinan Afyonlu:

Başımız önde saygı ile selamlıyorum bu ablamızı..

yanıt33
yanıt14
Erol Gergin:

Sinan, Ablan Ölmüş Başın Sağolsun

yanıt40
yanıt13
TUĞBA ÖZYILMAZ:

yazık ne ıgrenc bır hayat olmus namussuzluk ahalksızlıkla gecmıs ımanınıda kuratramadı ahırette cayır cayır cehennemde yanacak yazık oldu .....sonu husran sımdı kabır azabı var sonsuz alemdede azap var

60
58
yanıtYanıtla
Yusuf Kartal :

Birde bakiyorsun bir cok gencin Hayir duasini aldigi icin senden 1 Level önde basliyor

yanıt30
yanıt19
KARAYEL:

...he sen kücük beyninle tek bildigin seyleri say ve sayistir ama hayatta onun her istedigini kendi istegi ile yaptigini sende ve yaymak istedigin korku senaryonla yok edemezsin ve kat ve kat senden mutlu yasadignada parmak basarim.

yanıt0
yanıt3
Alkurt:

Tugba, cehennemde yanacagini söylüyorsun, nereden biliyorsunn, hem haşa Allah işine neden karisiyorsun...?? .Hanimefendi giit anadilinde Kurani anlayarak oku, şu yazdigin yorum icin de Allah tan Af dile

yanıt4
yanıt9
Mehmet Can Şenel:

ziyan olmuş..daha giderdi bu...

26
16
yanıtYanıtla
Mehmet Seker:

Uyusturucu Kalbinizide uyusturur.

21
4
yanıtYanıtla
koray hüseyin kılıç:

acı kaybımız (:

20
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title