Haberler

Cicişlerin Ceyda'sı, Paylaşımlarıyla Takipçilerini Büyüledi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde saç saça baş başa kavga eden, daha sonra ise barışan Esra-Ceyda kardeşlerin Ceyda'sının, şişme kuğu üzerindeki paylaşımları sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin gündeminde 'Cicişler' olarak bilinen Esra-Ceyda kardeşlerin Ceyda'sının, şişme kuğu üzerindeki paylaşımları sosyal medyada olay oldu.

KUĞU ÜZERİNDEN CESUR POZLAR

Havuzun üzerinde şişme kuğu üzerinde cesur pozlar veren Ceyda Ersoy, takipçilerinden tam not aldı. Ceyda Ersoy pozlarıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Cicişlerin Ceyda'sı, Paylaşımlarıyla Takipçilerini Büyüledi

Cicişlerin Ceyda'sı, Paylaşımlarıyla Takipçilerini Büyüledi

Cicişlerin Ceyda'sı, Paylaşımlarıyla Takipçilerini Büyüledi

CEYDA ERSOY KİMDİR?

Ceyda Ersoy, 30 Eylül 1988 tarihinde, kendisinden 4 yaş büyük ablası Esra Ersoy gibi Mersin'de üç katlı bir villada doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin'de özel okullarda okuduktan sonra Ankara, Bilkent Üniversitesi'nde okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi, Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro bölümüne devam etti.

Ablası Esra Ersoy ile beraber 2008 yılında yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı "Hayat Güzeldir" adlı dizi filmde Alp Kırşan, Cem Davran, Begüm Kütük, Merve Sevi ile birlikte oynadılar.

Cicişlerin Ceyda'sı, Paylaşımlarıyla Takipçilerini Büyüledi

Twitter'da ve YouTube'da birbirinden seksi klipler ve fotoğraflar yayımladılar. Çoğu kez de yaptıkları projeler, aşkları ya da ilginç açıklamaları gündeme taşıdı onları.

Mart 2010 yılında "Top Model Of Turkey" yarışmasında Miss Fotomodel of Turkey seçildi. Kasım 2012 da Çin'de yapılan Miss Fotomodel of the world'da ülkemizi Miss Fotomodel olarak temsil etti.

Cicişlerin Ceyda'sı, Paylaşımlarıyla Takipçilerini Büyüledi

2009 yılında Cine5'te yaptıkları bir programı açarken "Günaydın cicişler" deyiverdi. Sonra Okan Bayülgen programında onlara takılırken hep "ciciş" dedi ve "ciciş" olarak kaldılar.

2014 yılında "Şipşak Anadolu" sinema filminde Cengiz Küçükayvaz, Erdal Tosun ile beraber oynadılar.

Cicişlerin Ceyda'sı, Paylaşımlarıyla Takipçilerini Büyüledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Esra Ersoy Mersin kavga Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (41)

Yasin:

Çok güzeller hakkaten birde eğlenmesini bilen insanlar,

0
17
yanıtYanıtla
Çakıl:

Suratlarında bir kırtik nur kalmamış insan olan insan büyülenemez bunlara bakınca,ancak Allaha şükreder bunlar gibi değilim diye

13
1
yanıtYanıtla
Almanci:

Ikisinede bayiliyorum....isini biliyorlar. Berline sizi misafir edecem.

2
12
yanıtYanıtla
Sadece kuğu mu:

Daha kimbilir nelere bindi de resim yok

11
1
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

GÜNAYDIN CEYDA HANIM ÇOK ZARİF VE ÇOK GÜZELSİNİZ

0
10
yanıtYanıtla
hüsrv:

ulan mardinli tam malsın yaaa

yanıt5
yanıt0
ceyda ciciş:

ay mersi buluşalımmı canım:))

yanıt3
yanıt0
BİRSEN:

bunlarmı temsil etmiş türkiyeyi silikon botoks bir kuttu filli boya onları yok saysalar he bide akıl yok

10
0
yanıtYanıtla
gene sallandı bir gün kopacak:

bu sosyal medya ne çabuk sallanıyor karışıyor hayret bir şey bu defa çiçislerin çirkinligi içinmi karıştı acaba

9
0
yanıtYanıtla
HDP,li:

ölsede halva yesek.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title