Haberler

Ceyda Ateş Sevgilisi Yüzünden İş Bulamıyor

Güncelleme:

'Yılanların Öcü' dizisinden anlaşması gereği erkenden ayrılan genç oyuncu Ceyda Ateş'in yapımcıları sevgili tercihleri yüzünden tedirgin ettiği konuşuluyor.

Ceyda Ateş, geçen yaz Amerika'ya yerleşen sevgilisi Buğra Toplusoy'la evlilik planları yaptığı için başrol teklifi aldığı "Yılanların Öcü" dizisiyle sadece 7 bölümlük anlaşma yapmış ancak sevgilisi Ateş'ten ayrılınca genç oyuncu işsiz kalmıştı.

YAPIMCILARI TEDİRGİN ETTİ

Ateş'in mesleğiyle ilgili tercihlerini özel hayatına göre yapması yapımcıları tedirgin etti. Güzel oyuncu bu nedenle bir süredir iş bulamıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Yılanların Öcü Ceyda Ateş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500

Yorumlar (21)

CAN DERSİMLİ:

İSTEDİĞİN İŞ OLSUN KÖYDE KEÇİ OTLATMAYA GÖNDEREYİM SENİ MAAŞ 2000 TL SİGORTA YOK SÜT İÇMEK SINIRSIZ:D

68
10
yanıtYanıtla
ANTI-PUT:

DERSIMLI MILLETI , IYI KANDIRIYOR, , SÜT YERINE BASKA BIR SEY ICIRECEK, ,

yanıt2
yanıt1
CAN DERSİMLİ:

NERDE BİR MAL VAR BİZİ BULUYOR YORUMA BAK NİCKE BAK HIYAR AGASI!!

yanıt0
yanıt0
battal malatya:

gelsin kayısı fabrikasında çalışsın sigorta yok yemek yok servis var tatil yok çalışma saati 10 saat maaş asgari ücretin altında hemen gelsin binlerce kız ekmegini böyle kazanıyor oda gelsin

47
5
yanıtYanıtla
ünlü olmak cok zararLIDIR..:

ÜNLÜ OLMANIN TELAFiSi MÜMKÜN OLMAYAN ZARARLARI VARDIR. . ÜNLÜLERiN HASTALIKLARI:ZINA YAPMAK, iCKi iCMEK, ESRAR AFYON KULLANMAK, , GURUR KiBiR HASED FESAD, , KENDINDEN BASKASINA SAYGI DUYMAMAK, , INSANLARDAN UZAK DURMAK, , MUTSUZ OLMAK, , DOGRU DÜRÜST BIR AILE HAYATI KURAMAMAK, , SONUCUNDA, , MUTSUZ YASAMAKTAN BIKIP, INTIHAR ETMEK. .

41
10
yanıtYanıtla
yalnız efe:

aynen katılıyorum

yanıt5
yanıt4
maralım:

Yalnız ZİNA''yi ünsüzlerde yapıyor, içkiyi ünsüzlerde içiyor, Gurur-kibir-saygısızlık- desen, son 12 yılda herkes karşı dağları ben yarattım edasında, PARAYI nasıl kullanacağını bilmeyen, TAZE zenginlerin, ŞAŞALI GÖSTERİŞE düşkün yaşamlarından kaynaklanıyor olmasın;-)))

yanıt0
yanıt0
ASi:

Napak yani ceydaya iş mi bulak???

45
6
yanıtYanıtla
Muhtar:

Karaköy Yüksekkaldırım Sokak''ta boş kadro varmış. . . Hatta hepsi oraya gitsin. . .

yanıt24
yanıt5
sevilay:

yılanların öcünü ya kaldırsınlar ya da şu öteki kızı kaldırıp ceydayı koysunlar oynayan hatun nasıl yavvvv ceyda oynasında seyredelim . de kaldırın yavvvv . yerine belki daha kaliteli oyuncuların olduğu bir dizi konulur dimi yavvv.

5
21
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title