Haberler

Cemil İpekçi: Geneleve Çok Düşkündüm

Güncelleme:

Ünlü modacı Cemil İpekçi özel hayatıyla ilgili "Gençliğimde geneleve çok düşkündüm. Kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum." dedi.

Türkiye'nin fenomen Moda tasarımcılarından biri olan cemil ipekçi, Posta'dan Canan Danyıldız'a verdiği röportajda özel hayatına dair cesur açıklamalarda bulundu. Yıllar önce eşcinsel olduğunu ilan eden 68 yaşındaki İpekçi, "Yeniden bir kadınla birlikte olabilirim. Allah beni bu dünyaya renk olsun diye kelebek olarak yolladı" diyor. Gençken genelev düşkünlüğü olduğunu söyleyen İpekçi, kadınlarla sohbet etmeyi sevdiğini ama onları tanıdıkça eşcinsel olduğu için şükrettiğini söylüyor!

CİNSEL HAYATI İLE İLGİLİ İLGİNÇ AÇIKLAMALAR

İlk cinsel ilişkisini 13 yaşında bir kadınla yaşadığını söyleyen İpekçi, erkekle ilk cinsel deneyiminin ise 19 yaşında olduğunu söylüyor; hem de en yakın arkadaşıyla!

Zeki Müren'in hayatında büyük bir yeri olduğunu söyleyen İpekçi, bir gün Müren'in kendisini ağladığı bir anda teselli ettiğini söylüyor. Müren'in kendisine yönelttiği "İnsanlar hakikatleri senin yüzüne vurmadan sen çarp" sözü hayat felsefesi olmuş. Bu yüzden de eşcinselliğini hiç saklamamış.

"GENELEVE DÜŞKÜNLÜĞÜM VARDI"

Gençken pavyon ve genelev düşkünlüğü olduğunu söyleyen İpekçi, "Bayılırım geneleve, kadınlarla birlikte olurdum, onlarla sohbet etmeyi de seviyordum. Kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum." diyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Canan Danyıldız Zeki Müren Türkiye Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (42)

yalan mı lan:

neden nefret kusuyorsunuz adamın tercihi kime ne. yok katli vacip öldürelim bilmem ne ulan ışid zihniyetinden farkınız yok elinize kılıç geçse kafa kesmeye başlarsınız

23
44
yanıtYanıtla
GERÇEK:

ERKEKLİK YADA KADINLIK ALLAHÜ TEALANIN BİZE BİR LÜTFUDUR. BUNDAN RAHATSIZ OLMAK YARATILIŞI BEĞENMEMEK GİBİ BİR HAKKIMIZ YOK.

52
4
yanıtYanıtla
trakyali:

Pislik akepe li

34
15
yanıtYanıtla
seba:

Git isine be adam toplumun ahlakini bozma, Rabbim islah etsin seni.

42
3
yanıtYanıtla
KRAL-ADANALI:

TÜÜÜH ALLAH SENİN BELANI VERSİİN SAPIKK HERİF

36
6
yanıtYanıtla
ALİ:

PİSLİK TORBASI.

32
5
yanıtYanıtla
Ak parti:

Bizim partili . . . Dönmesini bilmiş . .

22
15
yanıtYanıtla
BİR BİTMEDİNİZ BE.:

POMPEİ DE HELAK OLAN KAVMİN GÜNÜMÜZ VERSİYONU. . .

33
3
yanıtYanıtla
pınar:

valla benimde tam şuan senden midem bulandı pislik

28
5
yanıtYanıtla
...:

kimde böyle bir hastalik varsa ALLAH yardimcisi olsun ama acikca cikip escinselligin reklamini yapanlarida ALLAH kahretsin lut kavmiyle hasr eylesin!!! o halinden utanip baskalarini ahlaksizliga tesvik etmeyen insanlara diyecek sözüm yok ALLAH yardimcilari olsun!!! ipekci gibi ahlaksizlarin belasini versin!!

26
7
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title