Haberler

Cem Yılmaz'ın 'Son Umut'la Yüzü Güldü

Güncelleme:

Ünlü komedyenin 'Pek Yakında' filminde yüzü gülmemişti; ancak 'Son Umut' filmi şimdiden 3 milyon hasılata ulaştı.

Oscar'lı aktör Russell Crowe'un başrolünü ve yönetmenliğini üstlendiği; Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'la rol aldığı, 'Son Umut' filmi ilk 3 günde 281 bin 461 kişi tarafından izlendi. 3 günde 3 milyon 265 bin 349 TL hasılat elde etti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Russell Crowe Cem Yılmaz Medya Sinema Magazin Haberler

500

Yorumlar (55)

Devrim Mobil-IOS:

Äh benim egitimsiz fasist kardeslerim . O topraklarda sadece türkler degil biz kürtler de vardik.. En az Ama en az sizin kadar bizimde mücadelemiz var bu topraklarda . Sadece türklerin ön planda tutmanizin dogru olmadigini ögrenin .. Ayrilan bu topraklari kazandiktan sonra bu Millete katliam uyguladiginizi unutmayin.

25
75
yanıtYanıtla
evren:

bu sivas itinin filmini izleyipte cebini doldurmayın bu çapsızın. dini konulara yönelin, namazınızı kılın. orucunuzu tutun.

16
51
yanıtYanıtla
domuzevren:

sen nerede yaşıyon domuz herif

yanıt6
yanıt0
RamboDortmundmobilWeb@haberler.com:

Türk oldugum dan gurur duyuyorum ne mutlu ki bize Atalarimizin bize kanlarinla savasip bize birakitigi topraklara halen ayak basiyoruz.Vatan sana canim feda , ne Mutlu Türk um diyene.

29
7
yanıtYanıtla
RamboDortmundm@m.m:

Ulan serefsiz Kürt kopekleri, sizler nasil Kürtlugunuzle bir kerem gurur duyuyorsaniz ben bin kerem , on bin kerem , yuz bin kerem yetmez bir milyon kerem Türklugumle gurur duyuyorum.

yanıt1
yanıt1
recepmobilWeb@haberler.com:

Film beş para etmez çok saçma

10
25
yanıtYanıtla
İemirMobil-IOS:

Kürt Kürt Kürt bu ne kompleks anlamadım ezikmisiniz kardeşim ne istiyorsunuz vatanımızdan. Laz Lazım Çerkez cerkezim diyor mu nankörler

30
4
yanıtYanıtla
ozan:

bu vatan sadece turklerın degil, kurtlere kıracı muamelesı yapmaktan vazgecmedıgınız surece bunları yasanılması kacınılmazdır kurler dogunun ev sahıbıdır. .

yanıt1
yanıt0
yoksullar:

800 tl asgari ücretle bu filmi nasıl seyretsin EYYY AHALİsizin bu ülkeden haberiniz yok galiba

21
4
yanıtYanıtla
Yoksul 2:

Korsan CD ler de olmazsa yandık :)

yanıt8
yanıt1
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title