Haberler

Cem Yılmaz'a içkili paylaşımı soruldu, verdiği tepki de hareketi kadar skandal

Güncelleme:

Ramazan'ın ilk günü sosyal medya hesabından içkili paylaşım yapan Cem Yılmaz, "Bilerek yaptığınız konuşuluyor. Neler söylemek istersiniz?" sorusunu yönelten muhabire adeta nispet yaparcasına bacak bacak üstüne atarak poz verdi.

Filmleri ve gösterileriyle Türkiye'de komedi dünyasının önemli isimlerinden Cem Yılmaz, Ramazan'ın ilk günü yaptığı küfürlü paylaşım nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

ADETA NİSPET YAPTI

Bugün Levent'teki ofisinden çıkarken görüntülenen ünlü şovmen, içkili paylaşımını soran muhabirlere gülerek karşılık verdi. Bununla da yetinmeyen Cem Yılmaz, aracına bindikten sonra bacak bacak üstüne atarak adeta nispet yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Cem Yılmaz Ünlüler Sosyal Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (186)

Zübeyir Kıvrak:

"EDEP ÇOK AĞIR BİR YÜKTÜR HER FANİ KALDIRAMAZ"... DEMİŞ MEVLÂNÂ... BUNLARIN KIBLESİ BELLİ...

2576
286
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Sen bunlara takılma kuzucuk oyunu kullanmayı unutma. :)

yanıt61
yanıt382
Deniz Özdemir :

Çok pek mübarek kullar siz öyle olmuşsunuz ki karşınızdaki adamlardan iyi olduğunuzu edepli olduğunuzu iddia edip üstüne oruçlu agzinizla olması gerektiği gibi etrafa çiçekler saçıyorsunuz, ağzınızdan bal damlıyor. Ne güzel yaşıyorsunuz İslamiyeti ,oyuzden heryerde ders veriyorsunuz parmak sallaya sallaya dinimize yaraşır sekilde güzellikler siziii

yanıt61
yanıt210
Hsn:

Anlaşılan Pısırık Müslüman istiyor bu İnançsızlar daha çok beklersiniz İslamın kurallarıyla dalga geçenler heryerde ağzının payını almaya devam edecek klavye delikanlıları sizi,İslama saldıranlara haddini her ortamda bildirdik yine bildirmeye devam edeceğiz.

yanıt32
yanıt13
Nilay Durmaz:

Ramazan'ın ilk günü böyle bir paylaşım yapması saygısızlık. Sonuçta sen ünlü toplumun tanıdığı birisin. Bu tarz zamansız cahilce paylaşımlar yakışmıyor. Kimse içkine birşey demiyor oruç ta tutmayabilirsin ama sonuç olarak bu ay milyonlarca insan için önemli ve değerli. Kendinize dokunuca özgürlük çığlıkları atarlar ama başkalarının manevi degerleri umurlarinda olmaz. Ayriyeten seni binlerce çocuk takip ediyor zaten bu yüzden bile böyle alkole özendirici paylaşımlar yapmamalı

yanıt17
yanıt1
Eyüp POLAT:

Tutankamon her ne tutuyorsan sen de onu tutmaya devam et. Aman bırakma.

yanıt0
yanıt0
Süleyman Çetin:

Yorum yazmaktan vazgeçtim onun sevyesine inmek zoruma gitti ...??????

1564
188
yanıtYanıtla
Mehmet Deniz:

Onun seviyesine inemezsin sen cunku zaten asagidasin ancak onun seviyesine çıkmak icin cabalayabilirsin ama sende o kapasite yok hic zorlama Suleyman

yanıt197
yanıt1509
Habib Yıldız:

lüzumsuz birine lüzumlu gibi davranırsan, kendin lüzumsuz olursun ??

1141
138
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Tatsız sakız orucu bozarmı sorularına devam

yanıt30
yanıt107
Tüm 186 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title