Haberler

Çarpışma'ya Yeni Transfer! Başarılı Oyuncu Barış Aksavaş Kadroya Katıldı

Güncelleme:

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma'ya yeni bir oyuncu katılıyor. Diziye, Seyfi rolüyle Barış Aksavaş dahil oldu.

Yayınlandığı günden itibaren her bölümü heyecanla beklenen Çarpışma'ya yeni bir oyuncu daha katılyor. Diziye, daha önce adını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle duyurmuş olan Barış Aksavaş, katıldı.

SEYFİ ROLÜYLE KADROYA DAHİL OLDU

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak ve Alperen Durmaz'ın paylaştığı Çarpışma dizisine yeni bölümde sürpriz bir isim katılıyor. Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Fransa'nın Osmanlı elçisi Jean de La Foret rolüne hayatBarış Aksavaş, Çarpışma dizisine Seyfi rolüyle dahil oldu.

Çarpışma'ya Yeni Transfer! Başarılı Oyuncu Barış Aksavaş Kadroya Katıldı

ÇARPIŞMA 11'İNCİ BÖLÜM FRAGMANI

Ay Yapım'ın Show TV'de ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi 'Çarpışma'nın 11. bölüm tanıtımı yayınlandı. Tüm hızıyla devam eden Kerem-Cemre aşkının, Meral'in tehdidi altında olduğunun anlaşıldığı tanıtımda, Adalı ve Veli bir kez daha karşı karşıya geliyor ve bu kez yumruklar konuşuyor. Adalı ve Veli, Zeynep ve Kadir arasında şimdi neler yaşanacak soruları ise merak uyandırıyor.

Çarpışma'ya Yeni Transfer! Başarılı Oyuncu Barış Aksavaş Kadroya Katıldı

Çarpışma'ya Yeni Transfer! Başarılı Oyuncu Barış Aksavaş Kadroya Katıldı

Çarpışma'ya Yeni Transfer! Başarılı Oyuncu Barış Aksavaş Kadroya Katıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ay Yapım Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Dürbünlü:

izlemeyin bunları kalbiniz kararır.

5
4
yanıtYanıtla
dürbünsüz:

yine çıkmışsın ortaya dümbüllü

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

Adalının yanına araç duruyor otomatik silah ile tarıyor ve kafasını eğip kurtuluyor mikemmell

2
3
yanıtYanıtla
Adalı:

filmi gerçekten izleseydin ordaki sahnenin gözdağı vermek için çekildiğini anlardın isimsiz, zaten sonradan söylediler gözdağı vermek için gibisinden

yanıt5
yanıt2
hayat:

vallahi bana göre hic heyecan yok hic beyenmedim diziyi . . . bu güne kadar baktigim birkac dizi haric hepsi berbat ya Kadin dizisine ne demeli bune terbiyesizlik ahlak bozucu film iki kadin evde sarpin agzini bicak acmiyor defolsun gitsin alsin cocuklari evine bune sacmalik ya obür adam ne öyle görmüyormusun kadin evli daha ne arkasindasin kadinda durmadan tel. aciyor tek kelimeyle BERBAT bir dizi.

0
4
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

ŞEY İZLEMEYİN

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title