Haberler

Cansu Taşkın, Fiziğiyle Takipçilerine Şov Yaptı

Güncelleme:

Sosyetik güzel Cansu Taşkın, ayna karşısındaki cesur pozuyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Cesur sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen sosyetik güzel Cansu Taşkın fiziğiyle takipçilerini kendine hayran bıraktı.

"YORUMU SEN YAZ"

Sosyetik güzel Cansu Taşkın, Instagram hesabı üzerince mini elbiseli pozunu takipçileriyle paylaştı. Ayna karşısında takipçilerine adeta şov yapan Taşkın'ın paylaşımına, takipçileri tarafından büyük ilgi gösterildi. Taşkın paylaşımına, "Yorumu sen yaz." notunu ekledi.

Cansu Taşkın, Fiziğiyle Takipçilerine Şov Yaptı

"HER ZAMAN Kİ GİBİ ÇOK GÜZELSİNİZ"

Cansu Taşkın'ın paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Taşkın'ın bir takipçisi paylaşıma, "Yine her zaman ki gibi çok güzel ve tatlısınız." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Ekosenin güzelliğiyle sizin güzelliğiniz birleşmiş." yorumunu yaptı.

Cansu Taşkın, Fiziğiyle Takipçilerine Şov Yaptı

Cansu Taşkın, Fiziğiyle Takipçilerine Şov Yaptı

Cansu Taşkın, Fiziğiyle Takipçilerine Şov Yaptı

Cansu Taşkın, Fiziğiyle Takipçilerine Şov Yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Cansu Taşkın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (37)

Ayten Sarımsakyer:

Kız sen lisedeyken kimyan da fiziğin de berbattı, hatta edebiyat dersinden de hep benim yardımımla sıyırıyordun. Ne zamandan beri fiziğinle şov yapmaya merak sardın?

20
4
yanıtYanıtla
Erkek:

Açıkçası bayan olarak çok yapaysın evimde koltuğumda yanımda böyle senin gibi biri oturmasın ya sıcak bir gülüş içtenlikle samimiyetle kocam desin yemeğini yapsın evi temizlesin çocuklarıma analık etsin kadın budur bence sen değilsin

18
0
yanıtYanıtla
selma:

estetik özürlüsü

14
2
yanıtYanıtla
ıyyyy:

estetiksiz halini görmek isterdik . . .

12
0
yanıtYanıtla
FARUK:

VUCUDUMUZU DEĞİL AHLAKIMIZI GÜZELLEŞTİRELİM . VUCUDUMUZU KURTCUKLUR KABİRDE YİYECEK . BUNLAR BOŞ İŞLER.

12
0
yanıtYanıtla
CAN:

ÇOK DOĞRU FARUK KARDEŞ . AHİRETIMIZE FAYDA VERECEK İŞLER YAPMAK LAZIM.

yanıt11
yanıt1
40AYAK:

nereye baksam plastik görüyorum asıl soru kadın nerede?

11
0
yanıtYanıtla
Ali kara:

Beğenmeyenler ne halt yemeye yorum yazıyorlar. Kadın çok güzel.

2
9
yanıtYanıtla
yara:

mükemmel

1
10
yanıtYanıtla
kralbox:

türkiye makyaj güzeli :D :D :D

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title