Haberler

Cansu Taşkın'dan Kendisine "Basit Kadın" Diyen Sinan Akçıl'ın Sevgilisine Yanıt

Güncelleme:

Verdiği röportajda kendisi için "Basit kadın" ifadesini kullanan Sinan Akçıl'ın sevgilisi Otilia Bruma'ya cevap veren Cansu Taşkın, "Bana basit diyenin klipleri ortada" dedi.

Şarkıcı Sinan Akçıl'ın sevgilisi Otilia Bruma, Cansu Taşkın için 'Basit' dedi, güzel model küplere bindi. Romanyalı 25 yaşındaki şarkıcı Otilia, popçu Sinan Akçıl ile bir yıldır aşk yaşıyor.

"GÖRDÜĞÜM EN DUYGUSAL ERKEK"

Posta'dan Canan Danyıldız'a verdiği röportajda "Sinan'ın hassas bir kalbi var. Belki bunu göstermiyor, bir bariyer koyuyor başkalarına... Şefkatli ve gördüğüm en duygusal erkek" açıklamasını yapan Otilia, geçen yaz sevgilisinin manken Cansu Taşkın ile görüntülenmesine de değindi.


CANSU TAŞKIN'A "BASİT KADIN" DEDİ

Otilia, "Sinan öyle basit bir kadından asla hoşlanmaz. Cansu Taşkın onun tarzı değil " diyerek, ünlü modelle ilgili sert bir açıklamada bulundu.


CANSU'DAN AYNI SERTLİKTE YANIT

Küplere binen Cansu Taşkın ise şöyle konuştu: ''Ben bu açıklamayı gördükten sonra avukatım aracılığıyla mahkemeye verdim kendisini.Ta ki Sinan beni arayıp bir saat dil dökene kadar. Mahkemeye vermekten vazgeçtim. Bana basit diyenin klipleri ortada zaten''

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Canan Danyıldız Sinan Akçıl Bruma Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

yorumcu:

körler sağırlar birbirini ağırlar. .

7
0
yanıtYanıtla
şahsenem:

Otilia taş taşşşş

2
3
yanıtYanıtla
emox:

birisi sanatıyla biyerlerde birisi poposuyla fark var.

0
2
yanıtYanıtla
ünal özer:

sanat, magazin veya haber değil de sanki KAŞAR peyniri sergisi

1
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Bu tiple bu karıya paranın herşey olduğunu anlatan ilişki

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title