Haberler

Çağla Şıkel canlı yayında depreme yakalandı

Güncelleme:

Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul başta olmak üzere çevre illerde hissedilirken hafta için her gün program sunan Çağla Şıkel de depreme canlı yayında yakalanınca soğukkanlılığını koruyarak devam etti.

AFAD, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Sarsıntı İstanbul, Bursa, Kocaeli ve çevre illerde de hissedildi. FOX TV ekranlarında program sunuculuğu yapan Çağla Şıkel, canlı yayında depreme yakalanınca soğukkanlılığını korudu.

Uzman diyetisyen Taylan Kümeli ile sağlıklı beslenme üzerine bir yayın yapan Çağla Şıkel bir anda masanın sallanmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Kümeli "Ne oldu? Bismillahirrahmanirrahim" derken Şıkel de sarsıntının durmasıyla "Devam edelim" diyerek programa devam etti.

Çağla Şıkel canlı yayında depreme yakalandı

5.1 ŞİDDETİNDE DEPREM

Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Deprem İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İstanbul Valisi Davut Gül, "Olumsuz bir durum yok" dedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "İstanbul'da şu ana kadar bize ulaşan olumsuz bir durum söz konusu değil, takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Marmara Denizi Gemlik Körfezi İstanbul Marmara Deprem Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

sem sem:

yani nedir anlamadım bizde çalışıyorduk toplantı halindeytdik devam ettik pek panik yaratılacak bir durum yoktu zaten haber olacak tarafı ne bunun aferin mi diyelim çağla şikele

32
10
yanıtYanıtla
Nazan Fidan:

ahaha haklısınız da bu ne sinir:)))

yanıt10
yanıt0
Nazan Fidan:

haha haklısnız da bu ne sinir:))

yanıt20
yanıt3
Ahmet Gündoğdu:

sadece çagla şikel yakalanmış arkadaslar,bize panik yok.sakin olun aman çaglaya bırsey olmasın.

14
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title