Haberler

Kavgaya karışan Arda Kural, gözaltına alındı

Güncelleme:

Büyükçekmece sahilde gittiği eğlence yerinde kavgaya karışan oyuncu Arda Kural, güvenlik görevlisine yumruk attı. Olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan Kural, işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Ailesinin de kendilerine karşı darp ve tehditte bulunduğunu iddia ettiği Kural hakkında evden 1 aylık uzaklaştırma kararının çıkarıldığı da öğrenildi.

Uzun yıllardır yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündemden düşmeyen ve geçtiğimiz aylarda setlere geri dönen Arda Kural, eğlenmek için gittiği mekanda henüz bilinmeyen bir nedenle işletmenin personeli ile tartışmaya başladı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNE YUMRUK ATTI

Tartışmanın büyümesi üzerine Kural, işletmenin özel güvenlik görevlisi Gökhan Yıldız'a yumruk attı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, oyuncuyu ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Yıldız'ın, oyuncudan da şikayetçi olduğu öğrenildi. İfadesi alınan Kural, işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Yaşanan sözlü tartışma anları, Arda Kural'ın olay yerinden ayrılışı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

KARDEŞİNİ DARBEDİP, ANNESİNİ TEHDİT ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Öte yandan Arda Kural'ın geçtiğimiz günde ailesi ile yaşadığı tartışma nedeni ile polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. Anne G.Ç. tehdit edildiği, kardeşi A.K.'nin ise darbedildiği gerekçesi ile karakola başvurdu. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Kural'ın sadece kardeşini darp suçlamasını kabul ettiği, diğerlerini ise reddettiği öğrenildi. Kural hakkında 1 aylık evden uzaklaştırma kararı çıkartıldı.

Kavgaya karışan Arda Kural, güvenlik görevlisine yumruk attı

Kavgaya karışan Arda Kural, güvenlik görevlisine yumruk attı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Gökhan Yıldız Büyükçekmece Arda Kural Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

Mehmet ATLI:

Adam raporlu Şizofreni hastası zaten.Çok daha uç hareketlerde bekleyebiliriz.

197
22
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Bırakın şunu kendi haline gazeteler hep destek olmaya çalıştı reklamını çok yaptılar ama düzelmek istemiyor demek, daha haber yapmayın bitti geçti eski zamanlar

4
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

ne yapalım yanı.avukatmı gönderelım.habere bak..

1
0
yanıtYanıtla
uCube :

Büyükçekmece de eğlence mekanı mı varmış? Cafe desenize arkadaş. ;))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title