Haberler

Buse Terim'in Doğumundan İlk Görüntüler Geldi

Güncelleme:

Buse Terim, Nil adında nurtopu gibi bir kız çocuğuna sahip oldu. İlk duygularını "Dünyamıza sefa geldin, hayatımıza hoş geldin pamuk kızım..." diyerek belirtti.

2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile nikah masasına oturan, Fatih Terim'in kızı ve modacı Buse Terim, evliliğinin 2 yılının ardından çocuk sahibi oldu.

"Benimle bu yolculukta yürüyen herkese çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin" diyerek ilk yorumunu yapan Terim, kızının adını Nil koydu.

HOŞGELDİN NİL

Buse Terim, Nil ile duygularını ise şöyle dile getirdi:

"Gözyaşlarımı mutluluktan akıtan, Aşkımı çoğaltan, Annemin 'anne olunca anlarsın' sözünü kulaklarımda çınlatan, Babamın benim için atan kalbini hatırlatan, Cennet kokan, Her şeyi yeniden başlatacak olan, Nil'im, Niloşum, bebeğim, İnşallah babanla sana iyi bir anne baba olabiliriz…İnşallah seni hep güleceğin, hep seveceğin, hep iyilik dağıtacağın şekilde büyütebiliriz…Dünyamıza sefa geldin, hayatımıza hoş geldin..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Volkan Bahçekapılı Fatih Terim Buse Terim Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title