Haberler

    Burcu Biricik ve eşinden bebek sorusuna sitemkar cevap

    Güncelleme:

    "Camdaki Kız"da Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin ile birlikte önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncunun eşi Emre Yetkin "Çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?" sorusuna sitemkar ses tonuyla "Hep istiyoruz ama vaktimiz yok" cevabını verdi.

    Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da Nalan karakteriyle gönüllerde taht kuran Burcu Biricik, şu sıralar en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Dizideki performansıyla hayran bırakan başarılı oyuncu güzelliğiyle de dillerde. 5 yıldır Emre Yetkin'le mutlu bir evlilik sürdüren güzel oyuncuya ne zaman anne olacağı soruldu.

    BAŞARISININ SIRRINI VERDİ

    İzin gününde güzel havayı değerlendirip dışarı çıktıklarını belirten oyuncu, dizideki başarılı performansının sırrını soran muhabirlere "Güzel bir ekiple, usta oyuncularla çalışıyoruz. O yüzden her şey bir tık daha kolay oluyor bizim için. Hepimiz mutluyuz. Bu da benim başarımı artırıyor" diye konuştu.

    Burcu Biricik'ten çocuk açıklaması

    "HEP İSTİYORUZ AMA VAKTİMİZ YOK"

    Muhabirlerin "Çocuk sahibi olmak istiyor musunuz" sorusunu ise Emre Yetkin yanıtladı. Yetkin, sitemkar bir cevap verdi: "Bunu hep istiyoruz ama vaktimiz yok. Dizi ve Film olmazsa bir gün düşüneceğiz."

    Burcu Biricik'ten çocuk açıklaması

    Burcu Biricik'ten çocuk açıklaması

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Emre Yetkin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title