Haberler

Biri balkona çıplak çıktı, diğeri çıplak havuza girdi! İşte magazinin bomba olayları

Güncelleme:

Bir zamanlar magazin gündemine bomba gibi düşen olaylar birçok kişinin hala hafızasında olsa da 2000'li yıllardan sonra bu olaylar tarihin tozlu sayfalarına karıştı. İşte Sibel Can'ın çırılçıplak balkona çıkmasından, Hülya Avşar'ın çıplak şekilde havuzda spor yapmasına kadar bomba olaylar.

Yıllar geçse de bazı magazin olayları unutulmuyor. İşte o dönemin gündemine bomba gibi düşmüş olaylar.

Biri balkona çıplak çıktı, diğeri çıplak havuza girdi! İşte magazin bomba olayları

Yıl 1996'yı gösteriyor. Sibel Can yaz tatilinin keyfini çıkartırken bikinisi asmak için çıktığı balkonda öyle bir yakalanmıştı ki. O dönemin en bomba olayıydı şüphesiz. Bir muhabirin sırf ünlü şarkıcının fotoğraflarını çekmek için aynı otelden rezervasyon yaptırmıştı. Sibel Can o muhabirin çırılçıplak şekilde kadrajına girmekten kurtulamamıştı. O anları yıllar sonra anlatan muhabiri olay sonrası yaşadığı sıkıntılardan dolayı mide kanaması geçirmiş.

Biri balkona çıplak çıktı, diğeri çıplak havuza girdi! İşte magazin bomba olayları

Demet Akalın "Bir karıyı daha döveceğim, bir adaşımı sıkı döveceğim" diye açıklama yaptı. Akalın'ın bahsettiği kişitabii ki Demet Şener. 1999 sonlarında yaşanan bu olay, İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in adının birlikte anılmasıyla başladı.

Biri balkona çıplak çıktı, diğeri çıplak havuza girdi! İşte magazin bomba olayları

Hülya Avşar, özel mülkünün havuzunda çıplak şekilde spor yaparken bir paparazzi onu çıplak olarak görüntülemişti. 2006 yılında yaşanan bu olayın danışıklı dövüş olduğu söylendi.

Biri balkona çıplak çıktı, diğeri çıplak havuza girdi! İşte magazin bomba olaylarıHülya Avşar

Şarkıcı Doğuş, 18 yaşından küçük bir kızla cinsel ilişkiye girmek suçundan cezaevine girdi. Olay her iki taraf da 16 yaşındayken gerçekleşmiş. Doğuş'un ifadesi, birlikte olduğu kız arkadaşının da kendi isteği olduğu yönündeydi. Ancak yine de kanunlar ona 11 aylık hapis cezası verdi.

Biri balkona çıplak çıktı, diğeri çıplak havuza girdi! İşte magazin bomba olaylarıDoğuş

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Hülya Avşar Sibel Can Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (2)

Merve Öztürk:

Tabii ki yapacaklar, yoksa nasıl hala gündemde kalabilirler ki :)

88
4
yanıtYanıtla
zırzop:

gündemden düşmemek için ellerinden gelen son kozlarını oynayan insanlar çok görmemek lazım

60
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title