Haberler

Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda edecek

Güncelleme:

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova, kadrosundaki yaprak dökümünü sürdürmeye kararlı. Vahide Gördüm ve Uğur Güneş'in ardından iddialı yapım, dizinin kötü karakteri Esra Dermancıoğlu'nu intiharla kadrodan çıkaracak.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova, yayınlandığı günden bu yana soluksuz takip edilen iddialı diziler arasındaki yerini sağlam bir şekilde koruyor.

Bir Zamanlar Çukurova, Esra Dermancıoğlu için çanları çalmaya başladı

VEDA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Perşembe akşamları izleyici ile buluşan güçlü yapım, farklı bölümlerle başrol karakterlerine bir bir veda etmişti. Önce Vahide Gördüm ardından ise Uğur Güneş'in kadrodan ayrıldığı Bir Zamanlar Çukurova, bu kez dizinin kötü karakteri Esra Dermancıoğlu'nu kadrodan çıkarıyor.

İNTİHAR EDECEĞİ KONUŞULUYOR

Magazin kulislerinde dolaşan bilgiye göre ünlü oyuncu, diziden rolü gereği intihar ederek ayrılacak. Bir Zamanlar Çukurova'nın entrikaları ile bilinen oyuncusu, dizide doktor Müjgan'ın halası Behice karakterine hayat veriyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Dermancıoğlu Uğur Güneş Çukurova Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu
500

Yorumlar (10)

01 atalar:

giderse kurban kesip dagıtacam

2
2
yanıtYanıtla
erol taş''ıda taşlamışlardı:

Demek ki rolünü çok çok iyi yapıyor kurbanlar kestirip dağıttıracak kadar helal olsun kadına ve bu yorumla Erol Taş''ı hatırladım ve diyordu ki onlar bana taş değil ekmek atıyorlardı demişti rahmetli gülerek !

yanıt1
yanıt0
Berber reşit:

Kadının sevilmemesi demek kadının rolünü iyi yaptığını gösterir her kötü karakter kötü anlamına gelmez. Erol taş Bilal inci Aliye rona gibi Suzan avcı gibi. Eski kuşak bunları iyi bilir

4
0
yanıtYanıtla
zambak:

gerçek karakterini bilemeyiz. verilen karakteri canlandırıyor dizide.

2
0
yanıtYanıtla
Of, lu:

Onu intihardan vazgeçirin ölmesin yaaa

1
0
yanıtYanıtla
Aysun:

Ohh ne güzel totem tuttum??

1
0
yanıtYanıtla
Bir Anne:

Defolup gitse de kurtulsak diziden ne sinamaya yakışıyor nede dizilerde nede filmlere meymenetsiz gudumet kadın..

0
1
yanıtYanıtla
34 34 34:

DİZİNİN HEYACANI DA GİDER AMA YENİ KÖTÜ KARAKTERLER OLAYLAR OLMALI, İNTİHARLA KURTULMAMALI YILAN BEHİCE TUTUKLANIP HAPSE ATILSIN SONRA HAPİSTE İNTİHAR ETSİN, HER KES HAK ETTİĞİ CEZASINI ÇEKSİN YADA FEKELİ BEHİCEYİ ÖLDÜRSÜN SERNARYO MU YOK SANKİ BİR ŞEKİLDE CEZASINI ÇEKMELİ BEHİCE. . .

0
1
yanıtYanıtla
Yahu:

34, numara uyan uyan, Yahu bu dizi. Dizi

yanıt1
yanıt0
Zeynep:

Esra dermanciogluna onu cok sevdigimi soylemek istiyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title