Haberler

Bir Demet Yasemin

Güncelleme:

Cengiz Bozkurt, hayatının sırlarını ilk kez canlı yayında anlattı.

CINE5'te Yasemin Bozkurt'un sunduğu "Bir Demet Yasemin programına katılan Leyla ile Mecnun dizisinin fenomen karakteri Erdal Bakkal'a hayat veren Cengiz Bozkurt, hayatının sırlarını ilk kez canlı yayında anlattı.

FİZİK OKURKEN, TİYATRO KANIMA GİRDİ

Erdal Bakkal karakteriyle fenomen olan Cengiz Bozkurt, oyuncu olmasaydı Fizik Öğretmeni olacakmış. Severek tercih ettiği Fizik bölümünü, tiyatro yüzünden bırakan Cengiz Bozkurt, anne ve babasının kalbine indirmemek için uzun süre okulu bıraktığını onlara söyleyememiş. Genç yaşta okulda tanıştığı İngilizce öğretmeniyle ilk evliliğini yapan Bozkurt, uzun bir süre Londra'da yaşamış. İlk evliliğinden 21 yaşında bir kızı olan Bozkurt kızıyla ayrı ülkelerde yaşasalar da çok iyi anlaşıyor.

LONDRA'DAN BEŞ PARASIZ DÖNDÜM

Londra'da yaşadığı süreçte pazarcılık, taksicilik, bulaşıkçılık yapan Cengiz Bozkurt, o zorlu koşullara rağmen tiyatro yapmaktan da vazgeçmemiş. Çocuğunun annesi ilk eşinden ayrılan Cengiz Bey, Londra'da yaşayan bir Türk ailenin kızıyla ikinci evliliğini yapmış. Türkiye'ye babasının rahatsızlığı nedeniyle kesin dönüş yapan Bozkurt, ölümünden önce onunla bol bol hasret gidermiş. Bozkurt, Londra'dan beş parasız dönünce, Türkiye'de her şeye sıfırdan başlamak zorunda kalmış.

21 YIL SONRA İKİNCİ KEZ BABA OLUYORUM

Genç yaşta baba olan Cengiz Bozkurt, canlı yayında Yasemin Bozkurt'la yeniden baba olacağının müjdesini de paylaştı. 21 yıl sonra ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşayan Bozkurt'un eşi, 2 aylık hamile.

HALİL SEZAİ DEĞİL, ÇEVRESİ DEĞİŞTİ

Yasemin Bozkurt'un son günlerin fenomen ismi Halil Sezai ile ilgili sorusunu cevaplandıran Cengiz Bozkurt, " Halil Sezai hep aynı değişmez , o değil çevresi değişti" diyerek cevaplandırdı. Halil Sezai ile birlikte bir dizide oynayan Bozkurt, set aralarında Halil Sezai'nin şarkılarını bol bol dinlemiş.

"VÜCUD" FİLMİ İÇİN SOYUNDUM.

Cengiz Bozkurt, 21 Mart'ta vizyona girecek olan "Vücud" filminde yine aykırı bir karakteri canlandırıyor. Filmin çok ses getireceğini söyleyen Bozkurt, çekimler için bazı sahnelerde soyunmuş ve yatağa girmiş.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Yasemin Bozkurt Cengiz Bozkurt Halil Sezai Londra Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title