Haberler

    Gözünü Serie A'ya dikti!

    Güncelleme:

    Dünyaca ünlü spor kulüplerinin resmi kıyafet sponsorluğunu üstlenen Orka Holding, bu kulüplere bir yenisini daha ekledi. Orka Holding'in vizyoner patronu Süleyman Orakçıoğlu, İtalya'nın iddialı kulübü Genoa CFC ile masaya oturdu

    Gözünü Serie A'ya dikti!

    Dünyaca ünlü spor kulüplerinin resmi kıyafet sponsorluğunu üstlenen Orka Holding, bu kulüplere bir yenisini daha ekledi. Orka Holding'in vizyoner patronu Süleyman Orakçıoğlu, İtalya'nın iddialı kulübü Genoa CFC ile masaya oturdu.

    Türkiye'de Milli Takım, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Eskişehirspor ve Darüşşafaka Basketbol takımlarının, İspanya ligi La Liga'da Deportivo Alaves ile İtalya'da Bologna Basketbol Takımı'nın resmi kıyafet sponsoru olan Orka Holding, gözünü bu kez İtalya'nın birinci ligi Serie A'ya gözünü dikti!

    Roma'da oynanan İtalya- Türkiye milli maçı için İtalya'ya giden Orka Holding'in patronu Süleyman Orakçıoğlu, Serie A'nın iddialı takımlarından Genoa CFC'nin resmi kıyafet sponsoru olmak için görüşmeler yapmış.

    Orka Holding'in Avrupa Genel Merkezi olan İtalya'nın Bologna kentinde bir araya gelen Orakçıoğlu ve Cenovalı yetkililer, prensipte anlaşmış. Damat, Tween ve D'S Damat markalarını bünyesinde barındıran Orka Holding, pandemiye rağmen yatırımlarına devam etmişti. Yurtdışında 210 satış mağazası bulunan holding, spor kulüpleriyle yaptığı anlaşmalarla uluslararası bilinirliğini de artırıyor.

    Babalarla sergi keyfi

    Babalar Günü'nde babanıza verebileceğiniz en güzel hediye şüphesiz, onunla zaman geçirmek! Sokağa çıkma yasağı olduğu için size bu pazar için farklı bir önerim var. İstanbul Modern, babaları Karaköy'deki son koleksiyon sergisi "Sanatçı ve Zamanı", 20 Haziran Pazar günü saat 16.00'da sanal turla keşfetmeye davet ediyor. 2015-2018 yılları arasında ziyaretçiyle buluşan sergi, 109 sanatçının 193 çalışmasına yer veriyor.

    Oya Eczacıbaşı'nın yönetim kurulu başkanlığını üstlendiği müze, pandemideki kısıtlamalara hızla uyum sağlayarak, hemen çevimiçi faaliyetlerine başlamıştı. Rehberli, küratörlü sergi turlarını bugüne kadar 1 milyondan fazla kişi ziyaret etmiş. Bu, büyük bir başarı doğrusu; alkışlar Oya Eczacıbaşı'na...

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İtalya Serie A Orka Holding Türkiye İtalya Haberler

    Bakmadan Geçme

    KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title