Haberler

Beren Saat, Kenan Doğulu'dan ayrılıyor! Acil daire arayışına girdi

Güncelleme:

Tam barıştılar derken Beren Saat ve Kenan Doğulu hakkında ortaya atılan yeni iddia, hayranlarını üzdü. 6 yıl önce evlendiği Kenan Doğulu'dan ayrılma kararı alan Beren Saat, birlikte yaşadıkları evden ayrılmak için emlakçılara haber gönderdi ve acil daire arayışına girdi.

Beren Saat ile Kenan Doğulu, 29 Temmuz 2014 tarihinde Los Angeles'da nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz yıl ilişkilerinde büyük bir kriz yaşayan çift, manşetlerden inmeyen 'boşanma' haberlerine karşın aralarını düzeltmeyi başardı. '2. Sayfa' programının haberine göre; ünlü çiftin evliliğinin üzerinde kara bulutlar ayrılmıyor. Evliliklerindeki krizi aşamadıkları konuşulan ikiliden Beren Saat, evden ayrılmak için emlakçılara haber gönderdi ve acil daire arayışına girdi.

BEREN SAAT'İN MESAJLARI KAFA KARIŞTIRDI

Çiftin ayrılacağı yönünde ilk dedikoduların çıkmasına neden olan paylaşım, Beren Saat'in, 35'inci yaş gününe girerken yayınladığı mesaj olmuştu.

Saat mesajında; "En yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim. Ayak bastığım en karanlık doğum günüm olduğunu düşündüğüm anda Efe'yle şarkımız Hero çalınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden ışık yayıldı" ifadelerini kullanmıştı.

Güzel oyuncu Beren Saat, 45 yaşına giren Kenan Doğulu'nun doğum gününde de şu mesajı yayınlamıştı: "Yaydığımız aşk enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik. Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı…"

Beren Saat, Kenan Doğulu'dan ayrılıyor! Acil daire arayışına girdi

SON DOĞUM GÜNÜ MESAJIYLA YENİ KRİZ PATLAK VERDİ

Beren Saat, eşinin bu yılki doğum gününde paylaştığı mesajıyla yine kafaları karıştırdı. Saat'in 'beceremediğimiz evlilik olsun' sözlerinin ardından bir kriz daha patlak verdi.

Beren Saat, Kenan Doğulu için; "Ne çok uçtuk konduk, dağıldık toparlandık, nefesimiz bitene kadar güldük hıçkırarak ağladık, idol olduk hain olduk, bu sefer 'tamam' dedikçe kopamaz olduk, sevgili olduk, oyun arkadaşı olduk, es olduk, zor günlerde yoldaş olduk, birbirimize muse olduk, tam ilişkimizin tüm evreleri yaşandı bitti derken müzikle birlik olduk. Karantina günlerinden sana yeniden hayran olarak çıkıyorum; her şarkıma kattığın her fikir, çaldığın her nota sonsuzluğa taşır harmonimizi, beceremediğimiz evlilik olsun" mesajını yayınlamıştı.

Beren Saat, Kenan Doğulu'dan ayrılıyor! Acil daire arayışına girdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (11)

ASLI:

HAYRANIM BU HATUNA OYNADIĞI HER ROLÜN HAKKINI VEREN GERÇEK BİR STAR SANATÇI.

0
7
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Allah''ım sen bu tip ünlü kullarını bir dilim kuru ekmeğe muhtaç et ne olursun. Fakir karnı aç ta olsa şükreder, bunların karnı tok ta olsa küfreder.

6
0
yanıtYanıtla
Hasan Hüseyin:

DEĞERLİ SANATÇI HANIMLAR BEYLER TOPLUM OLARAK SİZE GELİNCEYE KADAR ÇOK DAHA FAZLA SORUNLARIMIZ VAR SİZİN NE YAPTIĞINIZ VE NE YAPACAĞINIZ BEYNİ SULANMIŞLARIN DIŞINDA HİÇ KİMSEYİ İLGİLENDİRMİYOR NE OLUR BU AZİZ MİLLETİN YAKASINDAN DÜŞÜN

4
0
yanıtYanıtla
KORONA KOVİD:

Bunlarin ki heves. Heves geçti mi aşk biter. Hepsi birbirinin artığıyla yatıp kalkmakta. Korona gelmesin de ne olsun?

1
1
yanıtYanıtla
Nuvt:

Verene talip çok olur ama kenan daha önce evlenir.

1
1
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

kac zamandir oyalayip duruyorlardi magazin gündemini. . . bizene yaw

1
0
yanıtYanıtla
yettiniz be:

kabak tadı verdiniz artık boşanacaksanız boşanın be kardeşim bize ne ? zaten sizin gibilerin evlilikleri evlilik değil köşe kapmaca ikinizde çabuk bulursunuz hem ünlü hemde paralısınız talipleriniz çok olur maşallah maşallah daha çokkkk evlenir boşanırsınız durun bakalım, , ünlüler için iyice çocuk oyuncağı oldu evlilikler ne isterler birbirlerinden ne beklerler anlaşılır gibi değil

1
0
yanıtYanıtla
kara:

belirli bir yaştan sonra iyi düşünmek gerek. . . . . . . . . . . . vesselam. . . . . . . . . . .

0
1
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Allah bunların midelerini taşla doldursun

1
0
yanıtYanıtla
Işıl:

Dünya kendini aştı yapay zekaya geçti biz daha ilacimizi aşımızı bile yapamıyoruz bu boş haberlerle takılıyoruz bizi beren ile kenan kurtaracak hatta coronayi da bunlar bitirecek hepsi çalışmadan para kazanmanın peşine düşmüş bizim ülkemizin çalışan üreten bilim insanlarına ihtiyacı var bunlara degil

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title