Haberler

    Bensu Soral "Beni dışardan çok soğuk bulan da var…"

    Güncelleme:

    Pandemi sürecini nasıl geçirdiğini anlatan Bensu Soral, " Dışarda işim olmadıkça evden çıkmıyorum.

    Pandemi sürecini nasıl geçirdiğini anlatan Bensu Soral, " Dışarda işim olmadıkça evden çıkmıyorum. Bol bol çizim yapıyorum, spor yapıyorum. Bir de şimdi seramikle ilgilenmeye başladım, kendimi o alanda keşfediyorum ve bundan çok keyif alıyorum. Onun dışında dizi, film izliyoruz. Evimde ailem ve minik dostlarımla vakit geçiriyoruz" dedi.

    Dışardan nasıl göründüğüyle ilgili ise güzel oyuncu "Beni dışardan çok soğuk bulan da var, çok samimi diyen de. Bakan gözlere göre değişir bence." dedi.

    "Çok büyük aşk."

    İkizinin olmasıyla ilgili hislerini ifade eden Bensu Soral Baş, "Tarifi yok. Çok büyük aşk. Hayata en yakın arkadaşınla başlıyorsun, hiç yalnız kalmıyorsun. Çok eğlenceli." dedi. Hayattaki en büyük değerli varlıklarının ailesi ve minik dostları olduğunu söyleyen oyuncu eğlenceli bir evde büyüdüğünü ise şu sözleriyle açıkladı "Gerçekten şen şakrak bir çocukluk dönemimiz oldu. En unutamadığım ve sevdiğim şeylerden biri, babamızın her sabah erkenden evde müzik açıp şarkılara eşlik ederek tek tek bizi uyandırması. Öperek, koklayarak, müthiş enerjik bir şekilde, yüzünde hep gülümsemesiyle "Koğuş kalk!" diyerek uyandırırdı. İşte bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum."

    "Tatilde bile bu ikisi asla değişmeyen rutinlerim."

    Her sabah 05.00'da uyandığını söyleyen Bensu Soral, tam bir sabah insanı olduğunu açıkladı. Bu özelliğinin babasından geçmiş olabileceğini "Müthiç bir enerji paylamasıyla uyanıyorum." diye sözlerine devam eden oyuncu "Her sabah 05: 00'te uyanıyorum. Bu vazgeçemediğim rutinlerimden biri. Günümü en verimli geçirdiğim saat. Çizim yapıyorum, sesli kitap dinliyorum, merak ettiğim konuları araştırıyorum. Daha sonra spor ve yürüyüş yapıyorum. Bunlar da vazgeçilmezim. Tatilde bile bu ikisi asla değişmeyen rutinlerim. Günün geri kalanı o günkü işlere göre değişebiliyor." dedi

    "Saçımda hiç boya yok"

    Sosyal medyada takipçilerinin en çok ona hangi soruyu sorduğuyla ilgili güzel oyuncu " En çok saç rengimi sorduklarını görüyorum. Saçımda hiç boya yok, çocukluğumdan beri bu renk. Bu vesileyle cevaplamış olayım." dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    bensu soral Haberler

    Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

    Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title