Haberler

Barış Arduç "Bebeğiniz kime benziyor?" sorusunu duyunca aşka geldi: Karıma aşığım, ona benzemesi müthiş

Güncelleme:

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti, dün akşam Eda Ece ile Buğrahan Tuncer çiftinin düğününe katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arduç, kızının kime benzediğiyle ilgili konuşurken "Karıma aşığım, karıma benzemesi benim için müthiş bir şey" dedi. Eşinin iltifatı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Özay ise "Canım çok teşekkür ederim" dedi.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğününe katılan Barış Arduç ve Gupse Özay ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet etti. 2022 yılında kızları Jan Asya'yı kucaklarına alan çiftte Arduç, "Bebek kime benziyor?" sorusu üzerine Özay'a aşkını ilan ederek "Ben karıma aşığım. Karıma benzemesi benim için müthiş bir şey" dedi.

GUPSE ÖZAY ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Doğum yaptıktan sonra setlere ara veren Gupse Özay, düğün törenine koyu renkte uzun bir elbise tercih ederek saçlarını da doğal bıraktı. Düğünü gerçekleştiği oteli önünde basın mensuplarıyla konuşan çift, bebekleri hakkında merak edilen soruyu da yanıtladı. Muhabirlerin "Bebek kime benziyor" sorusu üzerine ara giren Barış Arduç, "Çok değişiyor. Biri görüp 'aynı babası' diyor, aynı gün başka biri geliyor 'aynı annesi' diyor. Karıma aşığım, karıma benzemesi benim için müthiş bir şey. Sağlığı yerinde olsun, bahtları güzel olsun başka bir şey istemem" dedi. Eşinin iltifatı karşısında şaşıran Gupse Özay ise "Canım çok teşekkür ederim" dedi.

Barış Arduç 'Bebeğiniz kime benziyor?' sorusunu duyunca aşka geldi: Karıma aşığım, ona benzemesi müthiş

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Buğrahan Tuncer Barış Arduç Gupse Özay Eda Ece Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

mahmut:

Çağrı bey oğlu Muhammed Alpaslan değil mi bu

31
5
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Bu adamın oyunculuğu gerçekten mükemmel. Severek izliyoruz.

30
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title