Haberler

"Bana Bunu Nasıl Teklif Ederler"

Güncelleme:

Ünlü sunucu Ece Erken Acun Ilıcalı'dan aldığı teklif yüzünden sinirlerinin bozulduğunu söyledi.

Televizyonların ünlü isimlerinden biri olan Ece Erken, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor isimli yarışma hakkında çok ilginç açıklamalarda bulundu.

"BEN YARIŞMALIK DEĞİLİM"

Kendisinin katılmak istememesi bir kenarda dursun, Ece Erken önceki Survivor yarışmalarına katılan ünlülere bile laf attı.

Üstü kapalı olarak bebeğini bırakarak 'Survivor'a katılan Nihat Altınkaya'yı da eleştiren Erken "Ben yarışmalık değilim, 10 milyon dolar da verseler olmaz. Hele de bebeğim yeni doğmuşsa hiç olmaz. Her şey para değil. Paraya değer versem boşanmazdım" dedi.

Bu arada Ece Erken'in laf attığı Survivor'ın şampiyonu Nihat Altınkaya yarışmanın bitmesine rağmen sevenleri tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Survivor yarışmasında sporcu kimliğiyle dikkat çekmiş ve yarışmadan dönünce deilk iş olarak spora başlamıştı. Acunn.com'un haberine göre, kısa süre önce Çeşme tatilindeki fotoğrafları basında yer alan Altınkaya, Survivor sakalını kesmemişti. Altınkaya bu halinden sıkılmış olsa gerek. Gün içinde Twitter'da paylaştığı fotoğraf sevenlerine sürpriz oldu. "Sakallar gitti" notuyla paylaşılan bu fotoğrafla Nihat Altınkaya Survivor sakalına veda etti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Nihat Altınkaya Acun Ilıcalı Ece Erken Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title