Haberler

Bahar Candan "Evlenince sileceğim" diyerek bikinili pozunu paylaştı

Güncelleme:

Katıldığı yarışma programlarıyla ünlenen Bahar Candan, sosyal medya hesabından "Evlenince sileceğim fotoğraflardan" diyerek pembe parlak bikinisiyle verdiği pozu paylaştı.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını geniş bir kitleye duyuran ve son olarak Al Sana Haber programında yorumculuk yapan Bahar Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şimdilerde Dubai'de tatil yapan Candan, iddialı pozlarını yayınlamayı da ihmal etmiyor.

"EVLENİNCE SİLECEĞİM FOTOĞRAFLARDAN"

Instagram'da 565 bin takipçisi bulunan ve sık sık arkadaş ilanları veren Bahar Candan Dubai'de tekne turuna çıktı. Hesabını aktif olarak kullanan genç isim, "Evlenince sileceğim fotoğraflardan biri" diyerek pembe parlak bikinili pozunu paylaştı. Candan ile yakın olan Seren Serengil, paylaşıma "Onlar kimmiş senin yanında" yorumunu yaptı.

Bahar Candan 'Evlenince sileceğim' diyerek bikinili pozunu paylaştı

Bahar Candan 'Evlenince sileceğim' diyerek bikinili pozunu paylaştı

Bahar Candan 'Evlenince sileceğim' diyerek bikinili pozunu paylaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bahar Candan Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (9)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

CİN çarpmış gibi buda zayıflayacam diye yamulmuş :)

97
6
yanıtYanıtla
aydemir çelik:

öğğğ galiba kusacağım

94
6
yanıtYanıtla
kadir helvacı:

gelsin de bir yemek ısmarlayayım acından ölecek

60
8
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

iğrengmiş bu yamuk yumuk

38
2
yanıtYanıtla
Alparslan Çapa:

herhalde ne sandın incecik zayif bir şey hic de cekici deyil bunu nasil beyeniyorlar hayret ediyorum dokunsan kırılır her yeri beya

yanıt12
yanıt1
kadir helvacı:

alparslan ekmek olmuş 5 lira ne yapsın kızcağız

yanıt23
yanıt1
Gülden Varan:

Tek kelimele iğrenç

12
1
yanıtYanıtla
MAMOS BUSINESS SERVICE:

Dubai ye influencer lar tatil yapmaya gitmiyorlar....yersen

5
1
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Ben sildim bile

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title