Haberler

    Aşk gelsin de hayatım renklensin

    ? "Afili Aşk" yaz dizisi olarak başladı ama o kadar sevildi ki yeni sezonda da yayınlanmaya devam etti.

    ? "Afili Aşk" yaz dizisi olarak başladı ama o kadar sevildi ki yeni sezonda da yayınlanmaya devam etti. Dizinin neredeyse her bölümü reyting rekoru kırıyor. Bu başarının sırrı ne sizce?

    Bence bu başarıyı bütün ekibin uyumlu olması getirdi. Ayrıca çok iyi yazılmış bir senaryomuz var.

    ? Siz de partneriniz Çağlar Ertuğrul'la uyumlu bir çift oldunuz...

    Evet, diziyi izlediğim zaman Çağlar'la gerçekten yakıştığımızı ve uyumlu olduğumuzu görüyorum. Hem enerji hem de görsel olarak...

    ? Sette, çekim yaparken nasılsınız?

    Sadece kendi karakterimize odaklanmıyoruz, ikimiz de hem birbirimize hem rollerimize sahip çıkıyoruz. Çekim öncesi yönetmenimizle prova yapıyor, aklımızdaki tüm soru işaretlerinden kurtuluyor, ondan sonra kamera karşısına geçiyoruz.

    ? Çekimler sırasında senaryonun dışına çıkıp doğaçlama yaptığınız

    oluyor mu?

    Oluyor. Yönetmenimiz de senaristlerimiz de buna izin veriyor. Bize bu anlamda güzel bir alan sağladılar. O rahatlıkla oynuyoruz.

    DİZİ DAHA BAŞLAMADAN 'AYKER' FANLARI OLUŞTU

    ? Sizce Ayşe ve Kerem ekranın unutulmaz çiftleri arasına girer mi?

    Bence kesinlikle girer.

    ? İzleyici ekranda birbirlerine yakışan isimleri gerçek hayatta da birlikte görmek ister genelde. Size

    bu yönde baskı yapanlar oluyor mu?

    Çağlar'ın neredeyse 3 yıldır devam eden bir ilişkisi var. Bunu herkes bildiği için üzerimizde bahsettiğiniz gibi bir baskı olmuyor.

    ? Ayşe ve Kerem'in sosyal medyada da birçok hayranı var, kendilerine 'AyKer fanları' diyorlar...

    AyKer fanları daha dizi başlamadan oluştu. (Gülüyor) İkimizin de çok seveni var. Takipçilerimizin çoğu da genç. Bu yüzden onlara karşı sorumluluğum olduğunu düşünüyorum.

    ÇAĞLAR BENİ GÖRÜNCE "GEÇ KALDIN" DEDİ

    ? Diziden önce tanışıyor muydunuz Çağlar Ertuğrul'la?

    Hayır, "Afili Aşk"a başlarken tanıştık.

    ? İlk yan yana geldiğiniz günü hatırlıyor musunuz?

    Evet, benim için sıkıntılı bir dönemdi...

    ? Neden?

    Eniştemi kısa bir süre önce kaybetmiştim çünkü. Audition'a girecektim, Çağlar'la uyumumuza bakılacaktı. Yağmurlu bir gündü, biraz da gecikmiştim...

    ? Neler oldu o gün?

    Sete hem panik hem de heyecanla girdim. Çağlar beni görür görmez "10 dakika geç kaldın, sette de böyle mi yapacaksın" dedi. (Gülüyor) Espri yapmış. İyi niyetli biri olduğunu onu tanıdıkça anladım.

    BENİM 'AFİLİ AŞK'IM CAN

    ? Kısa süre önce 30 yaşına girdiniz. Çıkan haberlerde yeni yaşınızdan "aşk" dilediğinizi öğrendik...

    (Gülüyor) Aşk bence hayattaki her şeyin sembolü. Her yerde, her şeyde var aşk. Evet, yeni yaşımdan aşk diledim. Çünkü hayatım biraz renklensin istiyorum.

    ? Hayatınızdaki en 'afili aşk' kimdi?

    Yeğenim Can. Şimdi 10 yaşında. Ona çok düşkünüm. Hatta fotoğraflarını sosyal medya hesabımda da paylaşıyorum.

    ? Sosyal medya demişken; çok sık kullanır mısınız?

    Benim için vazgeçilmez bir alan sayılmaz ama kullanmayı seviyorum. Özellikle bir projeye yeni dahil olduğum zamanlarda daha çok paylaşım yapıyorum. Bu sayede işin geri yansımasını sıcağı sıcağına görebiliyorum.

    BAŞARILI OLACAĞI BAŞINDAN BELLiYDi

    ? "Afili Aşk"a başlarken, dizinin bu kadar ilgi görmesini bekliyor muydunuz?

    Bekliyordum. Beklediğim, hissettiğim gibi çok iyi başladı ve öyle devam ediyor. Senaryoyu ilk okuduğumda sadece baş karakterlerin değil, diğer karakterlerin de eğlenceli hikayelere sahip olduğunu gördüm. Herhangi bir yaz dizisi gibi değildi. Başarılı olacağı başından belliydi.

    KENDİMİ İKİNCİ PLANA ATMAM

    ? Ayşe her zaman başkalarını düşünen, kendini ikinci plana atan biri. Siz öyle misiniz?

    Ben de çok fedakarlıklar yaparım sevdiklerim için ama kendimi de ikinci plana atmam. İnatçıyımdır ve isteklerimden vazgeçmem.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Çağlar Ertuğrul Sosyal Medya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title