Haberler

Antalya'ya Konser Vermeye Gelen Dua Lipa, 100 Adet Havlu İstedi

Antalya'nın Serik ilçesinde konser verecek olan Dua Lipa ve ekibi ilginç istekleriyle şaşırttı. Hijyen konusunda dikkat eden şarkıcı, kulise 50'şer adet el ve banyo havlusu istedi.

Antalya'nın Serik ilçesinde, 'Regnum Live in Concert' kapsamında konser verecek olan Dua Lipa ve ekibi ilginç istekleriyle şaşırttı. Hijyen takıntısı olan Dua Lipa, kulise de 50 el havlusu ile 50 banyo havlusu talep etti ve odanın her yerine boy aynası konulmasını istedi

"ET DÖNER, AYRAN, DENİZ TUZLU ÇİKOLATA..."

Dua Lipa, ekibiyle birlikte kalacağı ve geceliği 15 bin dolar olan Crown Villa'da et döner ve ayrandan Manuka balına, el yapımı taze kurabiyeden deniz tuzlu bitter çikolataya, çeşitli isteklerde bulundu.

Antalya'ya Konser Vermeye Gelen Dua Lipa, 100 Adet Havlu İstedi

HİJYEN TAKINTISI VAR

Güzel yıldızın hijyen takıntısı da dikkat çekti. Kulisine 50 el havlusu ve 50 de banyo havlusu talep eden Dua Lipa'nın bir diğer isteğiyse odanın her yerine konulmasını istediği boy aynaları oldu.

KULİSTE BEYAZ IŞIK OLMAYACAK

Kulisin aydınlatmasında kesinlikle beyaz ışık istemediğini belirten şarkıcı, kuliste ayrıca taze çiçekler olmasını da şart koştu. Dua Lipa, gün içerisinde sık sık içtiği Hindistan cevizi suyundan da bol bol talep etti.

Antalya'ya Konser Vermeye Gelen Dua Lipa, 100 Adet Havlu İstedi

20 BİN BARDAK HEDİYE EDİLECEK

Konsere gelecek Dua Lipa hayranlarına, sanatçının fotoğrafının basılı olduğu 20 bin bardak hediye edilecek. Ayrıca sanatçıya da, bez bebek hediye edilecek. Dua Lipa konserinin hemen ardından düzenlenecek 'after parti'de ise son dönemin en başarılı DJ'leri arasında gösterilen Mahmut Orhan setin başına geçecek.

Antalya'ya Konser Vermeye Gelen Dua Lipa, 100 Adet Havlu İstedi

Antalya'ya Konser Vermeye Gelen Dua Lipa, 100 Adet Havlu İstedi

Antalya'ya Konser Vermeye Gelen Dua Lipa, 100 Adet Havlu İstedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dua Lipa Antalya serik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (76)

Manyak ya:

Lan daha taharet nedir bilmezler hijyenden bahsederler.

24
2
yanıtYanıtla
ra:

sizler böyle takintili geri zekali sanatcilara taptikca onlarda böyle ukalaca isteklerde bulunmaya devam edecekler ve haklilar cagirmayin dinlemeyin seyretmeyin ben hic bir sanatcinin konserine gitmedim ve bir yerimde eksilmedi annormusunuz böylelerini takmayin kafaya yoksa onlar size böyle takarlar

22
0
yanıtYanıtla
ahmet:

bu millet firavunlara tapıyo bunlara niye tapmasın

yanıt1
yanıt0
ha:

kilislimisin kardeş

yanıt0
yanıt0
Gülcan:

Valla ben tanımıyorum bunu bu kim

20
0
yanıtYanıtla
memik:

nasıl tanımazsın bu alemin kralında oynayan oben

yanıt10
yanıt2
CESUR YÜREK:

Başka bir arzunuz, enayiler olmasa, bunlar nasıl zengin olacak

18
0
yanıtYanıtla
PUNKÇU SİDİKLİ:

YAZININ SİDİKLİSİ SENİ İNSAN YERİNE KOYUP ÇAĞIRANLARA DİNLEYENLERE YAZIKLAR OLSUN

14
4
yanıtYanıtla
DİRİLİŞ:

HAVLULARI GÖTÜRMESİNLER BAKINDA :)

15
0
yanıtYanıtla
sdfsdf:

kezabana bak hele

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title