Haberler

"Ameliyat masasında kalabilirim" diyen Seren Serengil kötü haberi verdi: Organlarıma kan gitmiyor

Güncelleme:

Uzun süredir Dumping Sendromu ile mücadele eden ve karaciğer ile pankreası iflas etmek üzere olan Seren Serengil, hızla kilo kaybetmeye devam ediyor. Ölüm riskinin olduğunu söyleyen Serengil, sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi.

"VÜCUDUM AMELİYATI KALDIRMAYABİLİRMİŞ"

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sağlık durumundan bahseden Seren Serengil, cuma günü ameliyat olacağını belirterek "Erken ameliyat kararı alındı. Bir buçuk ay damardan beslenecektim ama ilerleme olmadığı için beklemek doğru değilmiş. Cuma sabahı ameliyat oluyorum. Zor bir ameliyat olacağını söylediler. Vücut kaldıramayabilirmiş... Çok korkuyorum, 'ameliyat masasında kalabilirsin' dediler. Her şey kötü gidebilir. Kan organlara gitmiyor" dedi.

'Ameliyat masasında kalabilirim' diyen Seren Serengil kötü haberi verdi: Organlarıma kan gitmiyor

Çok zayıfladığı için damarlarının çok inceldiğini söyleyen Seren Serengil, "Daha fazla mama ile beslenemiyorum. Daha fazla yatmak istemiyorum" şeklinde konuştu.

'Ameliyat masasında kalabilirim' diyen Seren Serengil kötü haberi verdi: Organlarıma kan gitmiyor

'Ameliyat masasında kalabilirim' diyen Seren Serengil kötü haberi verdi: Organlarıma kan gitmiyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Seren Serengil Beyaz Tv Haberler

500

Yorumlar (8)

Mustafa Yaşar:

Şu estetik ve güzel görünme işinden kadınlar vaz geçse ne güzel olur. Bu uğurda daha kaç can yanacak. Sağlık lı olun yeter, seven zaten öyle de sever. İlgi çekmek isteyenler de bu ibrete baksın.

83
5
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Yüce ALLAH'tan Seren hanıma ve tüm hastalara Şifa diliyorum.

54
7
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Aaaaa, ne güzel zayiflamis, tig gibi olmus masallah... Iyi ki olmus mide ameliyatini, yoksa tombul bir bayan olarak hic ilgi cekmezdi diiii mi ama... Hadi neyse insanlik yine bende kalsin, babasinin hatirina da sifalar diliyorum kendisine. Baskalarina da kapak olsun bu zayiflama meraki. (Kilolariyla sorunu olmayan, 115 kiloluk, 70lik biri)

27
16
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Hector, Şifa bekleyen bir hasta ile dalga geçerek ukalalık yapmak yerine sağlık temennisinde bulunmak daha samimi bir davranıştır. Güzel bir söz var; HAYIR ÎSTE KOMŞUNA, HAYIR GELSÎN BAŞINA !

yanıt12
yanıt1
Hek Tor:

Mikail arman.... okuma yazma kitligin oldugunu sanmiyorum ama anlama yetin yerlerde sürünüyor; yazdigimi tekrar oku, icinde "sifalar" kelimesini görebilirsin.

yanıt1
yanıt1
Abdullah Atik:

MAŞALLAH KAN GİTMİYOR DİYORSUN DEDİKODUDAN VAZ GEÇMİYORSUN ,REKLAMALARDAN SONRA HABERLER ,

24
4
yanıtYanıtla
muro:

Allah sifa versin oncelikle. her canli dogar yasar ve olur.hayirlisindan versin yaran demek lazim.

19
1
yanıtYanıtla
Kariyer0505:

Arkadaş şu güzel olmalıyım meselesi yüzünden sağlığınızdan vazgeçmeyin yahu..Yazıktır günahtır.. tamam mesleğiniz fiziğiniz ile ilişkili anladık da, sonu kötü oluyor.

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title